Ringkøbing-Skjern kommune

(Udløbet) Center Bakkehuset søger pædagogisk og sundhedsfaglig personale

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Stillingerne er på 30-34 timer ugentlig og med ansættelse snarest muligt.
 
Vi mangler dig – der vil drage omsorg og udvikle
 
Er du, måske nyuddannet, omstillingsparat og frisk pædagogisk- eller sundhedsfaglig personale, der synes at samværet med voksne udviklingshæmmede er skønt og har du let ved dokumentation og fagsystemer, syntes du også at teori og praksis skal gå hånd i hånd, og har du måske kendskab til KRAP – så er dette jobbet for dig.
 
Center Bakkehuset søger engageret pædagogisk eller sundhedsfaglig personale, der er reflekterende, fleksible og med et positivt menneskesyn og som kan se sig selv arbejde med voksne udviklingshæmmede, der har støttebehov i alle daglig dagens gøremål, herunder hjælp til personlig pleje. Nogle af borgerne kan have problemskabende og udadrettet adfærd.
 
Vores faglige metode tager udgangspunkt i relationsorienteret pædagogik, hvor samværet og anerkendelse sammen med struktur, systematik og genkendelighed er bærende elementer. Dagligdagen tilrettelægges individuelt og i størst muligt omfang med et indhold, borgeren udtrykker glæde omkring.
 
 Den primære opgave er:
  • At understøtte de bedst mulige udviklings-, lærings- og livsbetingelser
  • At fastsætte mål og delmål for den pædagogiske indsats i både dagsbeskæftigelse og døgntilbud
  • At støtte borgeren i samspillet med omgivelserne
  • At hjælpe og støtte borgeren i de daglige funktioner
 
Center Bakkehuset er en værdibaseret og lærende organisation, som anser medarbejderne for vores væsentligste ressource.
 
Yderligere oplysninger ved henvendelse til afdelingsleder Hanne Slet på tlf. 2174 8315, afdelingsleder Mette Zahle på tlf. 2460 0860 og afdelingsleder Pernille Petersen på tlf. 2134 0757
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
Arbejdstiderne fordeler sig på dag og aften samt hver anden weekend.
 
Ansøgningsfrist senest den 5. maj 2021. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
 
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF- eller DOC-format.
 
Center Bakkehuset
Center Bakkehuset er Ringkøbing - Skjern Kommunes specialtilbud for voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Målgruppen er mennesker med udtalt udviklingshæmning oftest med følgehandicap som epilepsi, spasticitet, autisme, kommunikationsvanskeligheder eller medfødt døvblindhed. En større gruppe er karakteriseret ved "Problemskabende og udad reagerende adfærd". Yderligere har vi dag- og fritidstilbud.
 
På Center Bakkehuset bor 38 borgere. Vi er ca. 150 engagerede medarbejdere, hovedsageligt pædagoger, men også andre faggrupper. Vi vægter at arbejde tværfagligt med respekt for forskellige faglige vinkler.
 
 
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=be21d8ff)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret