Hedensted Kommune

Børnefysioterapeut til PPR i Hedensted Kommune

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet

Drømmer du om at være med til at sikre børnene den bedst mulige sansemotoriske udvikling og derigennem sikre deres trivsel - så er du måske vores nye Børnefysioterapeut.

Arbejdsområde:

Børnefysioterapeuternes kerneopgave som konsulent i PPR er den tidlige og forebyggende indsats hos de yngste borgere i kommunen. Vi arbejder ud fra den holdning, at barnets udvikling og trivsel i høj grad afhænger af, og er påvirkelig af det miljø, det befinder sig i. Derfor kigger vi meget på, hvilke arenaer barnet er en del af, og har fokus på at hjælpe og udvikle barnets miljø og rammer, så det fremmer den gode udvikling.

Fysioterapeuterne samarbejder med de andre faggrupper internt på PPR, og i "Marken" som ofte er i hjemmet, og/eller i institutioner/dagpleje samt indskoling (0. klasse) i forhold til børn, som er udfordret på trivsel og udvikling.

Vores arbejde som børnefysioterapeut er selvfølgelig for størstedelen at have kroppen, og sanserne som udgangspunkt for det vi observerer, mærker, og vejleder i forhold til.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få i teamet?

Vi arbejder med børn med diverse udviklingsforstyrrelser, og børn som udvikler sig langsomt/forsinket motorisk. Det kan være sansedysfunktioner fx. hypotoni eller hypertoni, koordination, og balanceudfordringer m.m., børn med "bløde led", for tidlig fødte børn. For en del børns vedkommende drejer sig også om, de har et stresset nervesystem, og/ eller sansefølsomhed. Det kan være børn, som har problemer med den motoriske planlægning, og som har svært ved bl.a. at koncentrere sig.

Babyerne er en stor målgruppe for os. Det er bl.a. babyer, som fx har små muskel og led dysfunktioner i deres bevægeapparat. Vi hjælper med behandling, råd og vejledning.

Børn med behov for træning af en terapeut visiteres til de trænende terapeuter, som vi kan henvise til, og arbejder tæt sammen med.

Vi har i alle kommunens daginstitutioner en motorikansvarlig, og disse tilbyder vi to gange årligt motoriknetværk/kurser/opkvalificering m.m. for børnehavernes vedkommende, og to gange årligt for vuggestuer og dagplejes vedkommende, samt hvad der løbende kommer.

Din profil

Vi ønsker os en god kollega med interesse i vores måde at arbejde på, og som har børneerfaring i praksis. En kollega som kan lide at have "mange bolde i luften". En kollega som brænder for at gøre en forskel for børnene, og derfor også for de voksne, som i det daglige skal yde indsatsen for børnene.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

  • Fuldtidsstilling på 37 timer - evt. færre timer ved behov for dette, samt med mulighed for at følge lærernes overenskomst i forhold til ferie
  • Fleksibel arbejdstid, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid i forhold til dine arbejdsopgaver
  • Mulighed for at bringe den viden og erfaring i spil, som du vurderer bedst i den konkrete opgave
  • Plads i et lille stærkt og engageret team med høj faglighed
  • Job i PPR, som er en del af en velfungerende tværfaglig organisation, med et stærkt kollegialt fællesskab, høj faglighed, højt tempo, arbejdsglæde og engagement, og hvor vi pt. har særlig fokus på tidlig og praksisnære indsatser omkring børn og unge

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Ansættelse fra 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Hvis du vil vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte PPR leder Jonas Fischer Friederichsen på tlf. 2048 4497.

Ansøgning

Skynd dig at skrive en ansøgning, tilret dit CV og send det afsted på linket "søg job" nederst i opslaget senest søndag den 16. maj 2021.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Sæt kryds i kalenderen mandag den 31. maj 2021, hvor du forhåbentlig skal til samtale på PPR i Hedensted.

Om os

PPR er en tværfaglig enhed bestående af fysioterapeuter, tale/høre-, læse- og pædagogiske konsulenter, psykologer, samt administrative medarbejdere. Vi har tre kontorer fordelt i Hedensted kommune, og du vil blive den ene af vores to fysioterapeuter, der har base på vores kontor i Hedensted by.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret