Brønderslev kommune

2 pædagoger til Jerslevs aller bedste børnehave

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Livstræet i Jerslev søger 2 pædagoger på henholdsvis 34 og 37 timer.

Er du til jord under neglene, fuld musik og livsglæde, så er det dig vi søger.

Vi søger to faglige dygtige pædagoger, som vil være en del af Livstræet. Vi er to huse der i løbet af april/maj bliver lagt sammen til et hus, derved står vi i en spændende forandringsproces. Den proces med at udvikle et nyt hus og nye rammer, skal du kunne se dig selv som værende aktivt deltagende i. De initiativer som vi i den henseende iværksætter, skal løbende evalueres, så hvis du kan noget med evaluering og synes det er spændende vil det være en fordel.

Derudover søger vi pædagoger der er nysgerrige på leg og læring for børn i 3-6års alderen og ser læringsmiljøerne (ude som inde) som en vigtigt del af pædagogikken. Vi håber du kan løfte i flok og er en holdspiller der er god til at skabe relationer til børn, forældre og kollegaer. I Livstræet arbejder vi med ICDP og har du ikke uddannelse eller viden derom, sørger vi for at du kommer på uddannelse i nærmeste fremtid og indtil da, skal vi nok sørge for at klæde dig godt på. Har du en ICDPuddannelse og kan du anvende det i praksis, vil du bestemt ligge lunt i svinget. Den styrkede læreplan og den skriftlighed det kalder på, tænker vi du er flydende i.

Vi tilbyder dig til gengæld en børnehave, hvor der er højt til loftet, rig mulighed for indflydelse og (næsten) helt nye rammer med flotte nye lokaler, læringsrum og et multihus med udekøkken. Vi er en åben personalegruppe, som godt kan lide at tale pædagogisk, faglighed og også grine meget højt. Vi arbejder med KVALid og kender du ikke det, skal vi nok også sørge for at du bliver dygtig til det også. Så udover at vi tilbyder en skøn børnehave, tilbyder vi dig også faglige kompetencer og faglige udfordringer.

Vi er en del af dagtilbudsområde Vest, som består af 9 daginstitutioner i og omkring Brønderslev by. Området ledes af en områdeleder, som sammen med områdebestyrelsen, MEDudvalget og ledelsesteamet, sætter den overordnede retning for vores institution.

Vi holder samtaler d. 28 april 2021 og har du ikke hørt noget senest d. 27 april, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte dagtilbudsleder Maria Lomholt på 24 46 01 13

  I Brønderslev Kommune er vi ”I samspil med borgerne”. Vi støtter op om dette ved hjælp af vores værdier: Fællesskabende, Modig og Nysgerrig. Du kan læse mere om ”I samspil med borgerne” og vores værdier her.
   
  Vi arbejder ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. Nogle af forventningerne til medarbejdere, er: 
  • At du har fokus på kerneopgaven og leverer resultater ud fra de givne mål og rammer
  • At du har en faglig stolthed og samarbejder med dine kolleger/samarbejdspartnere om opgaveløsningen
  • At du er medansvarlig for god trivsel ved at være positiv og konstruktiv 
  • At du arbejder ud fra de givne rammer og ser dig selv som en del af det store fællesskab i Brønderslev Kommune
  Du kan læse mere om, hvilke andre forventninger, der er til en medarbejder i vores forventningsmodel.
  Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
  Ansøg
  Log ind eller opret en bruger for at gemme job
  Del Link kopieret