Vesthimmerlands kommune

(Udløbet) 1 socialrådgiver/socialformidler til Job og Uddannelse, Jobcenter Vesthimmerland

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger 1 ny kollega i Jobcenter Vesthimmerland, der skal arbejde med unge uddannelseshjælpsmodtagere. Stillingen ønskes besat den 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Om jobbet

Vi søger en beskæftigelsesmedarbejder til arbejdet med unge uddannelses- og aktivitetsparate uddannelseshjælpsmodtagere. Arbejdet omfatter primært opfølgning, aktivering, uddannelsespålæg, sygeopfølgning og udredning samt udarbejdelse af rehabiliteringsplaner forud for visitation til ressourceforløb, revalidering, fleksjob eller pension. Der arbejdes ud fra en ressourceorienteret, motiverende og aktiv indsats i forhold til borgeren med samtalen i centrum.

Din profil

 • Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler eller har relevant erfaring.
 • Du har erfaring og lyst til at arbejde med unge indenfor jobcentrets vilkår og rammer.
 • Du har kendskab til beskæftigelseslovgivningen og den sociale lovgivning og kan omsætte den i praksis.
 • Du kan bevare roen og overblikket i en travl hverdag og være i stand til at håndtere arbejdet med borgere med fysiske, psykiske og sociale problemer.
 • Du har flair og interesse for administrativt arbejde samt IT.
 • Du arbejder struktureret, engageret og med en positiv tilgang til borgere og kollegaer.
 • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet.

Afdelingen

Job og Uddannelse består af cirka 36 medarbejdere, som både omfatter beskæftigelsesmedarbejdere, ydelsesmedarbejdere og administrative medarbejdere.

Job og Uddannelses kerneopgave er at hjælpe borgere i job og uddannelse, varetage opgaver vedr. kontanthjælpsmodtagere, uddannelseshjælpsmodtagere samt opgaven vedrørende forsikrede ledige med henblik på job eller uddannelse. Den beskæftigelsesrettede indsats omfatter bl.a. råd og vejledning, aktivering i form af nytteindsats, virksomhedspraktik, løntilskud, uddannelsesforløb samt jobsøgnings- og afklaringsforløb.

Desuden varetager afdelingen myndighedsopgaver i forbindelse med behandling og udbetaling af ydelser til de målgrupper, som afdelingen varetager indsatsen overfor.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job med fokus på udvikling af dig og afdelingen som helhed. Du bliver en del af et team af beskæftigelsesmedarbejdere, hvor der er faglig sparring, kollegial og personlig støtte.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK/DS.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte afdelingsleder Tina Elkjær på 9966 7550 eller faglig koordinator Tanja Henningsen på 9966 7537

Der er ansøgningsfrist den 19. januar 2021 og vi forventer at afholde virtuelle ansættelsessamtaler den 20. januar. Du vil blive præsenteret for en case ved samtalen.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  9600 Aars

 • Oprettet:

  2021-01-11

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-19
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret