Rebild Kommune

Assisterende ældrecenterleder, Rebild kommune til Skørping Ældrecenter

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Assisterende ældrecenterleder med et positiv drive til Skørping ældrecenter i Rebild.

Har du lyst til at være med til at, sætte retning for vores nye kultur, skabe følgeskab og være fornyende i din hverdag, samt være med til at udbrede og forankre vores værdier for Center Pleje Omsorg, så er det dig vi søger.

Har du drivet og energien og ikke mindst lysten, venter her et dejligt og spændende job i et hus med høj arbejdsmoral, højt til loftet og plads til dig.

Om stillingen
Vi søger en assisterende ældrecenterleder, der er sundhedsfagligt uddannet, som har lyst til ledelse på Rebild kommunes største ældrecenter og i Svinget.

Som assisterende ældrecenterleder får du medansvaret for mange kompetente medarbejdere fordelt på sundhedsfagligt personale, husassistenter, rengøringsassistenter, køkkenassistent og administrativt personale.

En af dine opgaver vil blive at få opgaver og ressourcer til at hænge sammen med en vagtplan der er stabil, som skaber ro og kontinuitet for medarbejderne. Du skal ”Ha' styr på" driften!

Du bliver medansvarlig for at skabe en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde fagligt kvalificeret arbejdskraft.

Lidt om os
Skørping ældrecenter er Rebild kommunes største ældrecenter med tre afdelinger, hvoraf en afdeling er et demensafsnit. Derudover har vi et specialtilbud tilknyttet, kaldet Svinget, hvor der er 8 boliger. Skørping ældrecenter har et stort, visiteret dagcenter, så her er altid liv og glade stunder i huset.

Her på ældrecentret vil du stå tæt sammen med ældrecenterlederen og vores Lokal MED i beslutninger, der har direkte indvirkning på hverdagen. Du vil komme til at arbejde tæt på den enkelte medarbejder samt være med til at forme og implementere de processer, der igangsættes både ovenfra, nedenfra og af dig selv.

Vi arbejder på Skørping ældrecenter ud fra værdier som respekt, tillid og ansvarlighed og i Center Pleje Omsorg arbejder vi i ledergruppen ud fra Kommunens ledelsesgrundlag, som skal være med til at sikre, at vi har den rigtige ledelse til den bedst mulige løsning af kerneopgaven – og den rigtige ledelse i forhold til at skabe gode arbejdsbetingelser og god trivsel for vore ansatte. Vi forventer, at du vil være med til at tage ledelse – skabe følgeskab –– og være fornyende, da dette er grundstenen i vores ledelsesgrundlag.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor vi har fokus på udvikling, faglighed og fornyelse, samt en arbejdsplads, hvor der aldrig er to dage, der er ens. Vi har fart på, men på den gode måde.

Vi passer på hinanden og hjælper der, hvor enderne ikke når så godt sammen. Vi har tungen lige i munden og tør fejle, og vi lærer af de fejl, der måtte komme. Vi er ærlige, loyale, fremsynet og bruger mange kræfter på de rigtige opgaver, som flytter i positiv retning i stedet for at bruge dem på forkerte opgaver.

Du kommer til at stå for vores elever samt være med til at sikre, de får et godt forløb på Skørping Ældrecenter.

Det er vigtigt, at du kan formidle mål, værdier, normer og beslutninger samt at du udvikler, støtter og coacher medarbejderne i hvert team, så opgaverne løses bedst muligt.

I dit arbejde er du en god rollemodel og du er med til at skabe et godt fysisk og psykisk god hverdag på Skørping ældrecenter og i Svinget.

Dine faglige kompetencer
 • Du er sundhedsfagligt uddannet.
 • Du har ledelseserfaring, eller har lysten til ledelse.
 • Du er skarp til KMD vagtplan.
 • Du vil være praktikansvarlig for elever.
 • Du har økonomifaglige kompetencer.

Dine personlige kompetencer
 • Du er synlig, åben og tillidsfuld i din ledelsesstil.
 • Du tager initiativ på egen hånd til at forandre og forbedre praksis.
 • Du er fleksibel, velovervejet, positiv og handlekraftig.
 • Du har en ledelsesstil, der bygger på refleksion og samarbejde gennem dialog.
 • Du søger indflydelse og har lyst til at sætte præg på beslutningerne.
 • Du har god energi og evner at motivere andre i dit sammenspil.
 • Du har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt.

Stillingen er på fuldtid og aflønning sker efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte ældrecenterleder Hanne Virkman telefon 25 10 57 85

Tiltrædelse den 1. juli 2021

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 17. maj 2021 og der forventes at blive afholdt samtaler uge 21.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret