Holbæk kommune

(Udløbet) Byplanlæggere til Holbæk Kommune

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Holbæk Kommune opnormerer og søger 2 byplanlæggere til at styrke udviklingen

Holbæk Kommune gennemgår en spændende udvikling med flere nye borgere og udviklingsområder samt et voksende fokus på bæredygtig udvikling. Vi planlægger for boligområder, erhvervsområder, grøn omstilling og detailhandelsområder i hele kommunen. Det gælder nye områder såvel som bebyggede arealer. Geografisk dækker vi et stort område, og har både by, land og sommerhusområder, hvilket giver en spændende diversitet i opgavesammensætningen.

Holbæk Kommune søger to nye kolleger til lokalplanteamet - gerne én med erfaring indenfor trafikplanlægning.

Organisering og afdelingskultur
Holbæk Kommune har travlt på det plan- og byggetekniske område, og området opnormeres derfor med flere nye stillinger pr. august 2021. Vi laver derfor ny organisering, hvor to afdelinger bliver til tre. De tre afdelinger vil udgøre By & Landskab og er det tekniske område indenfor byggeri og miljø. Planteamet vil være en del af Plan & Udvikling på ca. 25 medarbejdere. Plan & Udvikling består af teamene: lokalplan, strategi og virksomhed (miljø).

Lokalplanteamet vil fremadrettet bestå af 10 lokalplanlæggere. Heraf er to nyoprettede stillinger. Teamet er bredt repræsenteret ift. erfaring, uddannelse, fokus og køn.

By & Landskab sidder i storrumskontorer ved Holbæk Havn, hvor vi sparrer på tværs af teams og afdelinger og har en uformel omgangstone med plads til både fordybelse og dialog på tværs. Vi vægter en sund arbejdskultur med plads til små pauser fra skrivebordene. Når vi ikke er hjemsendt grundet corona, summer kontoret af spændende projekter og snak hen over bordene for at finde den bedste løsning på opgaven. Dialog og inddragelse er en vigtig del af arbejdet, både med borgere, udviklere og kolleger. I forbindelse med høringsprocesserne afvikles borgermøder fysisk eller digitalt.

Planteamet mødes til planmøder en gang om ugen, hvor kolleger fra de andre teams løbende er gæster, ligesom planlæggerne også gæster de andre teammøder. Vi bruger i høj grad hjemmearbejde som en del af arbejdet, ligesom vi vægter at mødes på kontoret, og der er derfor en vis grad af fleksibilitet.

Afdelingen har god tradition for at mødes udenfor arbejdstid til sociale arrangementer i teamet eller som en del af personaleforeningens arrangementer som f.eks. en fredagsøl, brætspilsaften, sejltur, svampetur.

Kompetencer
Vi ønsker os en kollega med erfaring indenfor lokalplanlægning, der kan lide bredden af arbejdet med forskellige lokalplaner, helhedsplaner, rammelokalplaner. Der kan også være behov for udarbejdelse eller revidering af kommuneplanen, og det vil derfor være en fordel, hvis du kan varetage større planlægningsopgaver med projektlederansvar.

Du skal være mere teamplayer end individualist. Vi lægger stor vægt på gode samarbejdsevner i teamet og afdelingen, samt evnen til at arbejde på tværs af fagligheder og teams. Vi inddrager hinanden i udviklingsprocessen og sparrer om problemstillingerne på planmødet og i det daglige arbejde. Du skal dog kunne arbejde selvstændigt og være god til struktur samt have flair for deadlines og tidsplaner.

Du skal have forståelse for de politiske processer og være en kompetent samarbejdspartner samt have en god evne til at involvere borgere og andre interessenter i et frugtbart samarbejde.

Vi ønsker en erfaren kandidat, der kan:
 • gå til opgaven med kendskab til planprocesserne og de udfordringer, der følger med
 • bruge sin faglige ballast til at planlægge for det gode projekt
 • dele ud af sine erfaringer og være nysgerrig på kollegers input
 • være en stærk medspiller overfor interne og eksterne samarbejdspartnere
 • stå på ølkassen og formidle kompliceret stof på en forståelig måde
 • arbejde helhedsorienteret såvel som i detaljen og kunne skifte mellem disse
 • se sig selv i en afdeling med højt til loftet, faglige ambitioner og masser af spændende opgaver

Vi forventer, at du har
 • en relevant uddannelse, som f.eks. arkitekt, ingeniør, byplanlægger eller tilsvarende
 • et godt kendskab til planloven og er fortrolig i samspillet mellem jura og planlægning
 • stærke samarbejdsevner, internt såvel som eksternt
 • gode formidlingskompetencer på skrift såvel som mundtligt
 • en analytisk og strategisk sans
 • kørekort til almindelig bil
Derudover er du åben og engageret, og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er søndag den 9. maj 2021. Vi holder ansættelsessamtaler over to dage: tirsdag den 18. maj og onsdag den 19. maj – og en evt. anden samtale mandag den 21. maj.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 1. august 2021. Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Kontakt
For spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Uhrbrand Damkjær på 72 36 11 49 eller byplanlægger og arbejdsmiljørepræsentant Louise Storgaard Hansen på 72 36 80 46.
Tjek i øvrigt også vores stillingsopslag til byggesags- og landzonesagsbehandler. Dem kan du også høre Rasmus om.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Alle Kan Bidrage, Uddannelse til Alle Unge, Læring og Trivsel, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Borgerservice. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret