Jammerbugt kommune

(Udløbet) Afdelingsleder til Børne- og Familierådgivningen

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Jammerbugt Kommune søger en ny afdelingsleder, der vil gøre en forskel, og som brænder for at skabe de stærke tværgående samarbejder.

Afdelingslederen får en markant position i hele forvaltningen og bliver leder for et knudepunkt i de tværgående indsatser. Du får en særskilt mulighed for at sætte dit præg på de indsatser, der fremadrettet skal prioriteres i Jammerbugt Kommune, og du bliver et vigtigt bindeled mellem visioner, strategier og den daglige praksis.

Du får ansvaret for afdelingens fire team, en specialiseret konsulentgruppe og et velfungerende sekretariat. Du skal i et tæt samarbejde med tre teamledere sikre, at indsatser og de daglige opgaver løses med stadig høj kvalitet, og at de mange medarbejderes kompetencer udnyttes og bringes i spil for børnene og familiernes skyld. Du skal med dine afdelingslederkolleger og din chef sætte retningen og skabe rammerne for, at det tværgående samarbejde til stadighed er i fokus, at forhindringerne minimeres, og at løsningerne dermed skabes i et fællesskab både i og ud af forvaltningen.

Du skal have styr på dine ting, og du skal kunne holde snuden i sporet i et job, hvor både økonomi, opgaver og samarbejde kan udfordre. Du skal stå skarpt, selv når kompleksiteten stiger, og du skal til stadighed fastholde troen på, at involvering og fællesskab er en styrke.

Du får en særskilt mulighed for at sætte dit præg på de indsatser, der fremadrettet skal prioriteres i Jammerbugt Kommune, og du bliver et vigtigt bindeled mellem visioner, strategier og den daglige praksis.

Du skal komme med faglig indsigt på området, med ledelseserfaring og med lyst til at indgå i et tæt samarbejde med hele organisationen og en række af eksterne aktører.

Yderligere oplysninger
Du kan læse meget mere i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside.
Du er ligeledes velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, på telefon 22 89 85 25, mail jlm@genitor.dk eller direktør Diana Lübbert Pedersen, Jammerbugt Kommune, på telefon 41 91 24 31.

Ansøgningsfrist
Den 14. januar 2021

 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  9690 Fjerritslev

 • Oprettet:

  2020-12-11

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-14
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret