Jammerbugt kommune

Afløser/hjælpende hånd søges til familie i Birkelse.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vi er en familie fra Birkelse bestående af mor og Mathias på 8, som søger en hjælpende hånd i hverdagen.

Jobbet består primært af hjælp til at hente Mathias i skolen og være hjemme sammen med ham. Tiden kan bruges til at skabe ro for ham eller på at være aktiv med lege og spil kombineret med lidt husholdning og praktiske gøremål.

Mathias er 8 år og har nogle forskellige adfærdsvanskeligheder og lider af svær kronisk forstoppelse oginkontinens. De forskellige udfordringer er med til at dræne ham for energi og hans overskud kan være meget varierende fra dag til dag. Nogen dage vil han derfor sidde helt stille på sit værelse og andre dage vil han måske gerne på Pokemon jagt. Den første tid vil du formentligt ikke mærke hans udfordringer da Mathias er mester i at holde på sig selv indtil han føler sig helt tryg men du vil med tiden lære at tyde hans signaler for hvor meget han kan holde til.

Mor arbejder i øjeblikket på fuld tid som projektassistent ved Kemp og Lauritzen, og har derfor svært ved atfå enderne til at nå sammen i forhold til at skabe de nødvendige rolige rammer for Mathias, hans behandling og praktiske gøremål. Med tiden kan aktiv træning komme på tale i samarbejde med enfysioterapeut.

Du vil komme til at betyde meget i familiens hverdag, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til og mod på at arbejde med et barn med specielle behov. Det vil være en fordel at have erfaring med børnepasning, men dette er ikke et krav, ligesom det ikke er en forudsætning, at du på forhånd har erfaring med arbejdet omkring "særlige" børn. Det vil være en fordel hvis du selv er en aktiv person der formår at motivere Mathias til at bevæge sig eller måske har nogle kreative håndværksmæssige evner der kan bruges sammenmed Mathias.

Vores forventninger til dig er, at du er mindst 18 år, pligtopfyldende, ansvarsbevidst og pålidelig, at du kan  arbejde selvstændigt, har øje for, hvor der mangler en hånd, og at du ikke er bange for at tage fat. Da Mathias har svært ved at knytte sig ordentligt til personer og kan blive bange for at "miste" ser vi gerne, at du er interesseret i mindst et års ansættelse.

Der er tale om ansættelse på 8 timer om ugen, der som hovedregel er placeret på hverdagene mandag, onsdag-fredag fra ca. 14.00-16.00 eller efter nærmere aftale og vil som hovedregel fastlægges 4-6 uger frem. Vi forventer fleksibilitet i forhold til ændringer ved for eksempel sygehusaftaler, indlæggelser, møder, kurser mm. Aflønning sker bagudrettet via Jammerbugt Kommune og følger gældende takst for løntrin 11. Ansættelsen er ikke dækket af overenskomst.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Ansøgning sendes til: Roldtrolden@hotmail.com

Ansættelsessamtaler afholdes løbendeVed spørgsmål til jobbet er du velkommen til at ringe på 20289619/41389695

Mvh.Familien Rold Kristensen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret