Aalborg kommune

Barselsvikar søges til lærerstilling på Sønderholm Skole

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Barselsvikar søges til lærerstilling på Sønderholm Skole

Er du læreruddannet, og vil du være med til at realisere Sønderholm Skoles motto: "i virkeligheden lærer du mere". Vil du være med til at udvikle folkeskolen på Sønderholm Skole? Vil du indgå i et tæt og forpligtende teamsamarbejde? Brænder du for klasserumsledelse? Er du vild med projektarbejdsformen? Så er det måske dig, vi søger.

Vi har brug for en lærer, som kan undervise på vores mellemtrin (4. til 6. klasse). Du skal kunne varetage undervisningen i: Matematik og også gerne i et eller flere af disse fag: Idræt, Billedkunst, Håndværk&Design, Engelsk, Historie og Kristendom . Vi glæder os til at høre, hvilke faglige kompetencer, du kan byde ind med.

På Sønderholm Skole bliver du en del af et dynamisk og udviklingsorienteret personale, hvor der er plads til den enkelte i fællesskabet. Vi står sammen om løsningen af kerneopgaven, og vi er som skole kendt for at trivsel og faglighed går hånd i hånd - både for børn og voksne. Lad dit lærerliv blomstre hos os.

På Sønderholm Skole er der ikke langt fra tanke til handling. Skolens motto: "i virkeligheden lærer du mere" sætter retning for vores pædagogiske arbejde og giver os plads til at eksperimentere og opfinde nyt. I de næste par år er fx vi med i et projekt styret af Kata Fonden om udviklingen af projektarbejdsformen på skolen. Læs mere på pblskoler.dk

Sønderholm Skole er en 1-sporet skole fra 0. til 9. klasse. Vi har ca 200 elever som kommer fra lokalområdet. Vi har en aktiv forældregruppe, som bakker op om skolens aktiviteter. Sønderholm er en populær by i vækst med nye udstykninger på vej. I 2017 blev Sønderholm valgt som årets landsby i Aalborg Kommune.

Du kan læse mere om Sønderholm Skole på vores hjemmeside: www.soenderholmskole.dk eller på vores Facebookside: www.facebook.com/soenderholmskole

For stillingen gælder: Ansættelse i barselsvikariat på fuld tid med start 1/8 2021.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Rune Træholt på tlf 22157522 eller email: rune@aalborg.dk

Ansøgningsfrist søndag den 9/5


Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt onsdag den 12/5


rneattest
Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. eksamensbevis og CV.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3868142d)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret