Aalborg kommune

(Udløbet) Dagtilbud Vejgaard / Børnehave Vejgaard søger ny pædagog

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Som medarbejder ansættes du i Dagtilbud Vejgaard, med tjeneste indtil videre i Vejgaard Børnehave.
Ansættelse forventes 1 juni 2021 eller snarest derefter.

Vejgaard Børnehave er en kommunal institution normeret til 50 børn. Vejgaard Børnehave er en "by" børnehave midt i Vejgaard, indrettet i en hyggelig ældre villa i to etager. Der er lavet tilbygning og huset er renoveret over flere omgange.  Der er mange små rum, som giver mange muligheder for uforstyrret leg, og fordybelse for børnene. Vi prioriterer at få lavet små lege zoner og et pædagogisk læringsmiljø med udgangspunkt i børnegruppens behov, og det enkelte barns nærmeste udviklings zone. 
 
Vi vil skabe trivsel, udvikling og læring for det enkelte barn. Vi har fokus på den nære relation og arbejder ud fra principperne i ICDP med en anerkendende tilgang til børnene.
For os har fællesskabet stor betydning for det enkelte barns identitet. Derfor er det vigtigt for os at alle børn føler sig, som en del af både de små og de større sociale fællesskaber i et inkluderende, trygt og stimulerende læringsmiljø. Vi prioriterer at alle børn skal føle, at de er værdifulde "jeg er ok som jeg er". Alle børn skal føle sig set og hørt i fællesskabet. "Her er plads til alle".
 
Vi vægter et fagligt arbejdsfællesskab, med engagement, stabilitet, åbenhed, glæde og humor. Med udgangspunkt i den pædagogiske læreplan arbejder vi med at udvikle vores pædagogiske læringsmiljø både ude og inde.  Vi er en personalegruppe bestående af pædagoger, pædagogmedhjælpere, fleksjobber, samt pædagogisk leder. Fælles for os alle er at, vi er glade for at arbejde med børn og pædagogik.
 Vi udvikler vores pædagogik sammen med de øvrige institutioner i Dagtilbud Vejgaard. Du skal derfor være indstillet på, at arbejdet også indbefatter opgaver i dagtilbuddet.
 
Du:
 • Kan tage lederskab i børnefællesskabet
 • Er faglig velfunderet og reflekterende
 • Vægter relations arbejdet ud fra det enkelte barns nærmeste udviklings zone
 • Ser muligheder frem for begrænsninger og har et positivt livssyn, hvor du tager udgangspunkt i barnets og børnegruppens behov
 • Er robust og kan tage hånd om dig selv og tage et pædagogisk ansvar for udsatte børn
 • Kan være med til at omsætte den pædagogisk læreplan til praksis
 • Selv kan tage initiativ med øje for børneperspektivet
 • Kan begå sig i at beskrive barnets trivsel og udvikling både mundtligt og skriftligt og i et it-system. har en fleksibel, loyal og indstilling til din arbejdsplads
 • kan samarbejde med mange forskellige interessenter
 • glad for bevægelse og livet udendørs
 • evner at håndtere det alvorlige og være dig selv
 •  kan være alvorlig, så du kan se det gode i udfordrende situationer
 
 
I din ansøgning skal du beskrive hvilke mål du har med jobbet og særligt følgende vil vi gerne at du beskriver.
 • Hvordan du vil inddrage udelivet og bevægelse på legepladsen.
 • Hvordan du arbejder inkluderende og anerkendende med det enkelte barn.
 
Vi modtager ikke besøg fra ansøgere, men du kan kontakte pædagogisk leder Gitte Peitersen i dagtimerne på tlf. 99 82 37 67.

 Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 18 maj mellem kl. 12 og 16.
 
  Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL


Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem.

Ansøgningen skal vedhæftes fuldt eksamensbevis som pædagog og et Cv.


Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og velkommen fra 5.056 nye kollegaer. Vi arbejder i vidt forskellige job - men har én ting til fælles. For os handler det om mennesker. Uanset om vi arbejder med børn, udsatte, ledige eller med rekruttering til virksomheder – ja så gør vi en forskel for mange mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Vi ser #mulighederforalle. Vi er med gennem livet, men vi gør det ikke alene. Borgerne er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=88640500)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret