Hillerød kommune

(Udløbet) Bibliotekar med grafiske kompetencer til Hillerød bibliotekerne

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for biblioteker og formidling af litteratur, kultur og viden til unge og voksne? Drømmer du om en hverdag, hvor du bliver en vigtig deltager i at give Hillerøds borgere verdens bedste biblioteksbetjening? Har du viljen, evnerne og ambitionerne om at dyrke principper om samarbejde, værtskab, borgerinvolvering og nytænkning af egen praksis i din arbejdshverdag? Og har du stærke grafiske og visuelle kompetencer, som du glæder dig til at sætte i spil? Så er du måske vores nye bibliotekar på Hillerød Bibliotek.

Pr. 1. juni søger Hillerød Bibliotekerne en bibliotekar med stærke grafiske kompetencer til en projektansættelse på 31 timer frem til 31. december 2022. Stillingen har tre hovedområder: 1) daglig betjening af bibliotekets gæster (borgerne), 2) Grafiske opgaver, 3) forskellige opgaver i fagteam voksen, fx arrangementer, udstillinger og andet.

Den daglige biblioteksbetjening vil udgøre ca. halvdelen af din arbejdstid. Du kommer til at indgå i betjeningen både i unge og voksenbiblioteket og i vores reception og velkomstområde. Derfor lægger vi vægt på, at du har en relationsskabende, serviceminded og åben personlighed og kommunikerer i øjenhøjde med stort set hvem som helst. Af samme grund er det også vigtigt, at du rent fysisk kan holde til et job, hvor du er på benene mange timer hver dag. Vi har i flere år haft fokus på det gode værtskab og arbejder på at videreudvikle ”Værtskab 2.0” i hverdagens betjening. Det vil være et særdeles stærkt kort, hvis du har viden og evner til at medvirke til at nytænke og afprøve idéerne til, hvordan vi kan styrke værtskabet til glæde for borgerne.
Du bliver en del af vores fagteam Unge og Voksne, som arbejder med kultur- og litteraturformidling, og her vil du indgå i samarbejdet om forskellige opgaver, såsom udstillinger, arrangementer og forskellige driftsopgaver. Derudover kommer du til at varetage forskellige opgaver såsom plakater, arrangementsprogrammer, wayfinding (skiltningsprojekt) og lignende i samarbejde med vores grafiske medarbejder.

Dine opgaver
 • Indgå i hverdagens biblioteksbetjening med ca. 4 ugentlige vagter samt lørdagsvagt hver 3. uge. Heraf bliver en ugentlig arbejdsdag på vores filial i Skævinge.
 • Arbejde med nytænkning af bibliotekets service og værtskab.
 • Indgå i Fagteam Unge og Voksen med løbende opgaver i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.
 • Varetage grafiske opgaver, såsom plakater, flyers, arrangementsprogram, med mere.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du:
 • Brænder for biblioteksarbejde og for at servicere alle typer borgere
 • Har en vindende personlighed og kan inspirere og begejstre bibliotekets gæster og dine kolleger både i betjeningssituationer en til en, og når du står over for større grupper, eksempelvis i præsentations- og undervisningssammenhænge.
 • Sætter en ære i at knokle for, at biblioteket altid fremstår inspirerende og indbydende.
 • Har gjort dig relevante tanker om jobbet og hverdagen på et bibliotek
 • Er stærk i informationssøgning og bliver ikke skræmt ved tanken om spørgsmålet: ”Kan du anbefale en god bog”? Vi sørger for oplæring i bibliotekssystem med mere, hvis du ikke har bibliotekserfaring.
 • Er en stærk teamplayer, som bidrager med en smittende energi og er mødestabil og fleksibel i forhold til arbejdstider og –opgaver.
 • Har en relevant akademisk uddannelse.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Unge, Voksen og Reception Alice Kvindebjerg på ahk@hillerod.dk, tlf. 7232 5840 eller bibliotekar Pia Nyberg pnyb@hillerod.dk, tlf. 7232 5853.

Ansøgning inklusive cv, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser sendes elektronisk via Hillerød Kommunes jobportal. Ansøgningsfristen er tirsdag den 11. maj. Ansættelsessamtaler afholdes 25. maj.

Løn aftales efter gældende overenskomst og forhandling med den faglige organisation på dit område. I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret