Afdelingsleder til dagtilbud søges | JobDanmark
Guldborgsund Kommune

Afdelingsleder til dagtilbud søges

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for udvikling og faglig høj kvalitet, er du måske vores nye afdelingsleder…

Vi søger en afdelingsleder på 37 timer til vores afdeling Børneland i Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab pr. 1. juni 2021
Børneland er et integreret dagtilbud med børn i alderen 0-6 år, og er en del af Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab, som udover Børneland består af Eskilstrup Skole, SFO samt Skovbørnehaven Søruphus.

Udeliv, Sundhed og Samskabelse er lokale indsatsområder, og er bindeleddet mellem de forskellige afdelinger i Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab. Den røde tråd i samarbejdet rækker mod den politiske målsætning:

”Vi skal have det bedste frem i alle børn ved at udfordre og understøtte dem i deres udvikling og forudsætninger”.

 
Stillingens nøgleopgaver

Vi søger en afdelingsleder til Børneland på 37 timer ugentlig, som brænder for ledelse,  det pædagogiske arbejde og udvikling af Børneland som dagtilbud. Som afdelingsleder deler du din tid mellem ledelse og pædagogisk arbejde i børnegrupperne, og er synlig for personale og forældre. Du bliver daglig leder for ca. 12 medarbejdere, som varetager den pædagogisk kerneopgave for ca. 20 vuggestuebørn og 45 børnehavebørn.
Du vil som afdelingsleder få en central rolle i udviklingsprocessen med at løfte den faglige kvalitet og læringsmiljøerne i Børneland, så de matcher kravene til et dagtilbud anno 2021.

Som afdelingsleder i Børneland har du det daglige pædagogiske og ledelsesmæssige ansvar i forhold til børn, forældre og medarbejdere i samarbejde med den pædagogiske leder. Du er eksempelvis ansvarlig for mødeplan, ferieplaner, samarbejde med forældre, og den pædagogiske praksis og udvikling i hverdagen.
Derudover deltager du i det pædagogiske arbejde i børnegrupperne.

Som afdelingsleder har du ansvaret for at gå foran i arbejdet med at understøtte børnenes udvikling og læring gennem arbejdet med kommunale indsatsområder og pædagogiske læreplaner (KOMPAS i Guldborgsund) sammen med resten af medarbejderne. Vi vægter forældresamarbejdet højt, og arbejder med at inddrage forældrene mest muligt i deres barns hverdag i Børneland. 

Du vil som afdelingsleder indgå i Eskilstrup Børne- og Skolefælleskabs ledelsesteam, og du referer til den pædagogiske leder og til lederen af Landsbyordningen.

Personlige kompetencer

Vi forventer:
  • At du er vedholdende og robust
  • At du kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag og er mødestabil
  • At du kan prioritere din tid og dine arbejdsopgaver som afdelingsleder og pædagog
  • At du kan bidrage og medvirke til et godt arbejdsmiljø med en åben, ærlig, positiv og anerkendende tilgang i mødet med børn, forældre og medarbejdere
  • At du er fleksibel og omstillingsparat, og loyal overfor politiske beslutninger og beslutninger truffet i ledelsesteamet.

Faglige kompetencer

Vi forventer:
  • At du har en involverende og dialogbaseret ledelsesstil
  • At du brænder for at lede og udvikle pædagogiske processer med fokus på systematisk opfølgning på effekten af de iværksatte pædagogiske aktiviteter omkring børnene
  • At du er uddannet pædagog, og er teoretisk velfunderet
  • At du har et vedholdende ledelsesmæssigt fokus på vores kerneopgave (børnenes leg og læring, progression og trivsel) og ser forældre og andre relevante aktører som vigtige ressourcer i at løse opgaven optimalt
  • At du arbejder professionelt og kompetent i dit samarbejde med børn, forældre, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

At du får muligheden for at være med til at udvikle Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab, hvor der er særligt fokus på Udeliv, Sundhed og Samskabelse i lokal forankring mellem skole, dagtilbud, lokale foreninger og andre interessenter.

Samtidig tilbyder vi dig at være med i et dynamisk ledelsesteam, hvor der er fokus på et tæt samarbejde med at udvikle organisationen til børnenes bedste.


Løn og ansættelse

Efter gld. overenskomst.


Flere oplysninger

Kontakt pædagogisk leder Henrik Kristensen på tlf. 25 18 19 92, eller leder af Landsbyordningen Klaus Kronow på tlf. 25 18 22 01


Ansøgningsfrist

Søndag den 25. april

Der afholdes samtaler tirsdag den 27. april fra kl. 16.30, evt. 2 samtale afholdes torsdag den 29. april kl. 16.30.


Ansøgningsprocedure

Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret