Afdelingsleder til Dagtilbud Mælkebøtten i Nakskov (Genopslag) | JobDanmark
Lolland kommune

Afdelingsleder til Dagtilbud Mælkebøtten i Nakskov (Genopslag)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på børnenes individuelle trivsels- og udviklingsniveau? Er du inddragende i din ledelsesstil og tydelig i din kommunikation? Kan du sikre rammerne for et godt arbejdsmiljø samt en optimal anvendelse af de økonomiske ressourcer? Så er du måske vores nye afdelingsleder til Mælkebøtten.
 
Du får muligheden for at præge Mælkebøttens spændende udvikling
Til vores dagtilbud Mælkebøtten søger vi en afdelingsleder, som vil være med til at fortsætte udviklingen af en institution med særligt fokus på sang, samskabende processer og udvikling af høj kvalitet. En del af din rolle er – i tæt kontakt med områdelederen – at håndtere alt fra handleplaner på strategier til lavpraktiske opgaver omkring eksempelvis håndtering af tilsynsbesøg, planlægning af emnedage og deltagelse i forældresamtaler.
 
”Vi har skabt et stærkt og velfungerende samarbejde for dagtilbuddene i området, der gør, at du, som leder, altid har et netværk af sparringspartnere, der kan hjælpe og støtte, når fx de svære beslutninger skal tages. Det betyder, at du, hos os, aldrig står alene.” Fortæller Områdeleder Mette McCombie
 
Daglig drift og strategisk ledelse
Som afdelingsleder vil du have en økonomisk ramme at arbejde med samt personaleansvaret i egen institution. Du vil have et stort ansvar i forhold til den daglige pædagogiske ledelse i institutionen og arbejdet med den nye dagtilbudslov samt nye styrkede læreplaner. Derudover fungerer du som en daglig facilliterende sparringspartner for medarbejderne i dagpleje, vuggestue og børnehave, hvor du i dialog med områdelederen sikrer den faglige og pædagogiske udvikling på grundlag af et inkluderende børne- og læringssyn. Ligesom du bidrager til at skabe et attraktivt arbejdsmiljø med fokus på tillid, anerkendelse, dialog, videndeling og samarbejde.
 
Læs yderligere om stillingen som Afdelingsleder for Mælkebøtten i Job- og personprofilbeskrivelsen

Har du ledelseerfaring eller en spirende leder i maven?  
Vi høre både fra dig, der har mange års ledelseserfaring og fra dig, som først lige er begyndte at slå dine folder som leder i den pædagogiske verden. Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse på minimum diplomniveau – kan du se frem til at få en kompetencegivende lederuddannelse hos os, da vi har gode udviklingsmuligheder både på den faglige- og ledelsesmæssige bane for den rette ansøger.

Til gengæld forventer vi, at du: 
  • Har et stærkt pædagogisk fundament i form af en grunduddannelse inden for pædagogik
  • Er innovativ og tør tænke ud af boksen
  • Kan forankre og udvikle eksisterende tiltag
  • Tager ansvar for den administrative og økonomiske drift af institutionen med bistand fra en administrativ medarbejder
Vi tilbyder: 
  • 30 medarbejdere i Mælkebøtten, der alle brænder for at skabe de bedste udviklingsbetingelser for alle børn og forældre
  • Et tværsektorielt forpligtende samarbejde med Skoler, Børn og Unge samt Kultur og Fritid
  • En forandringsorienteret skole og dagtilbudssektor i konstant udvikling
  • Nye spændende udviklingsprojekter på 0-6 års området
  • Et aktivt og engageret forældreråd
Om Mælkebøtten
Mælkebøtten består af børnehave og vuggestue, med plads til 125 børn, samt 8 dagplejere der arbejder i eget hjem. Mælkebøtten er placeret midt i Nakskov, og vi har et tæt samarbejde med de to kommunale skoler i byen. Mælkebøtten er en del af Område Nakskovs dagtilbud, der består at 5 daginstitutioner.

"Vi er meget optagede af udviklende læringsmiljøer, både indendørs og udendørs, og har gode fysiske rammer, der kan understøtte udviklingen hos det enkelte barn". Fortæller Områdeleder Mette McCombie.
 
Læs yderligere om Mælkebøtten på Skole og Dagtilbuds hjemmeside
 
Er du nysgerrig efter at vide, hvad lokalsamfundet har at byde på?
Vi vil også gerne høre fra ansøgere, der drømmer om at arbejde og bosætte sig i Lolland Kommune. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købsstader, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.
 
Du kan læse mere om at bosætte sig i Lolland Kommune på Lolland lever livets hjemmeside
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
 
Det skal bemærkes, at der vil blive indhentet børneattest og straffeattest for den person, som ansættes i stillingen.
 
Ansøgningsproces:
Ansøgningsfrist: 18 april 2021

1. samtale afholdes den 22 april 2021 og 2. samtale afholdes den 28 april 2021. De ansøgere, der går videre til 2. samtalen, skal gennemfører en profilanalyse.
 
Tiltrædelse d. 1. juni 2021
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Områdeleder Mette McCombie på tlf. 24 75 13 33
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret