Lejre kommune

(Udløbet) Afdelingsleder til Jobcenter Lejre med ansvar for job og rehabilitering

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du være med til at hjælpe borgerne hurtigst muligt tilbage på arbejdsmarkedet og understøtte virksomhedernes efterspørgsel på arbejdskraft?

Om jobbet
Lejre Kommune søger en afdelingsleder til Jobcenter Lejre med ansvar for job og rehabilitering. Vi er i fuld gang med at sætte en fornyet retning i jobcenteret. Som vores nye afdelingsleder giver det dig en unik mulighed for at påvirke udviklingen. Det betyder også, at vi har en forventning til dig om, at du har lyst og mod til at indgå i dette.

Du har ansvaret for den direkte ledelse af afdelingens 16 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere med stor beskæftigelsesfaglighed.

Du evner at koble og oversætte Lejre Kommunes visioner, beskæftigelsesplan og økonomi ind i den daglige drift i et tæt samarbejde med medarbejderne i afdelingen.

Læs meget mere om jobbet, udfordringerne og ønskerne til dig i den uddybende job- og personprofil:

jobogpersonprofilafdelingslederCJSJobogrehabilitering.docx

Organisationsdiagram for Center for Job og Social findes her:

OrganisationsdiagramCJS2021.pdf

Løn og ansættelse

Du skal helst begynde den 1. juni 2021. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnes efter kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer ugentlligt.

Vi indkalder til samtale, efter ansøgningsfristen er udløbet. Vi forventer at holde samtaler mandag den 19. april 2021 (1. runde) og tirsdag den 27. april 2021 (2. runde).

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret