Lejre kommune

Afløsere/sommerferieafløsere søges. Brænder du for at have et meningsfuldt job som afløser, når du ikke går i skole eller er på arbe...

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job


Pleje- & Ældrecenter Bøgebakken søger engagerede afløsere fx social- og sundhedshjælpere og ufaglærte medhjælpere til dagvagter og aftenvagter. Er du interesseret i at arbejde med vores ældre medborgere i Lejre Kommune på Bøgebakken? Kan du arbejde alene, men også vægte samarbejdet og fællesskabet? Så håber vi, at du har lyst til at arbejde hos os. Måske du allerede er i gang med én uddannelse indenfor plejesektoren?

Om jobbet

Pleje- & Ældrecenteret Bøgebakken er organiseret således, at medarbejdergrupperne er opbygget i medstyrende teams, og der arbejdes ud fra en rehabiliterende tilgang. Du vil arbejde selvstændigt med mange forskellige arbejdsopgaver der vil højne din faglighed og udvikle dig som menneske.

Dine opgaver vil være:

  • Personlig pleje.
  • Lave morgenmad og frokost. Lave varm mad om aftenen i samarbejde med kollega.
  • Oprydningsopgaver, rengøring.
  • Aktiviteter.
  • Tværfagligt samarbejde omkring beboeren.
Om dig
  • Du har lyst til at være en aktiv medspiller til at øge livskvaliteten hos den enkelte beboer, samt at sikre beboerne får et aktivt og værdigt liv ud fra deres behov.
  • Du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og mødestabil.
  • Du kan tænke kreativt i dine aktiviteter med beboerne, samt være løsningsorienteret i samarbejde med kollegaer i dit daglige arbejde.
  • Du vil gerne lære nyt og udvikle dig fagligt og menneskeligt.
  • Du vil gerne spørge om hjælp.
Om os

Bøgebakken er Lejre Kommunes største pleje- og Ældrecenter, centeret består af 7 huse, hvor der bor mellem 9-12 ældre mennesker i hvert hus.
Centeret er bygget op om plejeprincipperne i Leve & Bo konceptet, hvor borgernes hverdag er omdrejningspunktet med udgangspunkt i den enkeltes behov og ressourcer. Vi ønsker, at beboernes lever et godt liv med nærvær, aktiviteter og faglig opmærksomhed.
Bøgebakken prioriterer synlig ledelse. Herunder ligger vi vægt på et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Løn og ansættelse

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og principperne i "Ny løn". Ved ansættelse kræves straffeattest. Vi tilbyder ansættelse som timeafløsere og i sommerferievikariater. Sommerferie vikariater kan være på timeantal, og perioden aftales individuelt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsessamtalerne vil finde sted løbende. Og indkaldelse til samtaler sker via. mail eller pr. telefon.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret