Afdelingsleder til Ramløse Skole | JobDanmark
Gribskov kommune

Afdelingsleder til Ramløse Skole

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Ramløse er beliggende i smuk natur og med plads til at udfolde sig. Ramløse Skole har været en selvstændig skole siden 2018. Vi rummer 0.-6. klasse, samt et af kommunens interne specialtilbud, for kognitivt udfordrede børn med autismespektrum forstyrrelser.

Vi søger en afdelingsleder, som sammen med skolelederen vil udgøre den samlede ledelse. Vi har et tæt og forpligtende ledelsesmæssigt samarbejde med Ramløse Børnehus, og har opbygget en god samarbejdskultur med lokalsamfundets aktive foreningsliv, der byder sig konstruktivt til i forhold til at gøre en god skole endnu bedre.

Om dig
Du er en tydelig, empatisk, humoristisk og afbalanceret person, der kan lide arbejdet med børn og undervisning, kollegialitet og fagligt samarbejde. Du kan se styrke i vores værdier: TRYGHED, KREATIVITET og LÆRING.

Vi forventer, at du som afdelingsleder på Ramløse Skole kan bidrage positivt med
 • Du brænder for ledelse og kan se noget spændende i at være i en lille organisation, hvor der skal tænkes kreativt for at finde gode løsninger. Du har måske ledererfaring, og lederuddannelse på diplomniveau, eller lyst til at påbegynde uddannelsen.
 • Din tilgang til personale, eleverne og forældre er anerkendende, og du skal være en god teamplayer.
 • Din fagkombination som lærer, er ikke altafgørende, men der vil være tilknyttet et antal undervisningstimer til stillingen.
 • Du kan søsætte udviklingstiltag i samarbejde med personalegruppen tage initiativer, der skaber medansvar for og stolthed i personalegruppen og lokalsamfundet over Ramløse Skole.
 • Du er resultatskabende forandringsagent med et særligt ansvar for at skolen hele tiden kommer fra ord til handling.
 • Du kan lede, motivere samt understøtte medarbejderne og deres teamsamarbejde og følge op på kompetenceudvikling og understøtte en feedbackkultur.

Om os
Ét af målene, med at genopbygge en selvstændig skole, er at bidrage til at styrke Ramløse som et bæredygtigt lokalsamfund med et lokalt dagtilbud og en lokal skole. Vi bliver i stadig større grad tilvalgt som skole.
Vi har en aktiv og god skolebestyrelse, som alle arbejder konstruktivt sammen med ledelse og personale for at gøre Ramløse Skole til et rigtig godt sted at være elev.

Skolen, Skolehuset med det specialpædagogiske tilbud og Ramløse Børnehus er alle placeret centralt i lokalsamfundet og på samme matrikel. Skolen har ca. 120 elever. Ramløse Børnehus har ca 90 børn tilknyttet i vuggestue, børnehave og specialbørnehave. Ramløse er kendt for en aktiv forældregruppe og et lokalsamfund med stærke inkluderende fællesskaber.

På skole og børnehusets fælles hjemmeside, kan du finde yderligere information om vores herlige sted: https://ramløseskoleogbørnehus.dk
Elevernes trivsel og læring og hermed deres faglige udvikling er omdrejningspunktet for skoleudviklingen, og vi har igangværende udviklingsarbejder i forhold til aktionslæring og læringssamtaler.

Vi tilbyder
 • Personaleledelse for FO og en del af de almene klasseteams. I samarbejde med skolelederen deles ansvaret for både drift og udviklings-opgaver, udfra kompetencer og ønsker.
 • Et lederjob i et udviklingsorienteret miljø
 • Et lille og trygt skolemiljø, hvor alle kender hinandens styrker og svagheder, og bruger det konstruktivt.
 • Et sted med kort vej fra tanke til handling
 • En rummelig og inkluderende skole hvor vi har plads til alle, men ikke til alt.
 • Et aktivt og varieret foreningsliv, som er sjove at samarbejde med

Om jobbet
Du ansættes efter gældende overenskomst for ledere på undervisningsområdet. Udgangspunktet for ansættelse som afdelingsleder i Gribskov Kommune er løntrin 48.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Thomas Nørregaard på telefon 72 49 92 35. Du er også meget velkommen til at besøge skolen inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningsfrist og samtaler
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 16. april 2021 kl. 12.00.

Vi holder samtaler efter fristens udløb, og påtænker ansættelse pr. 1. juni 2021.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret