Halsnæs kommune

2 pædagoger til tidlig skolestart samt 0. klasse og SFO på Magleblik Skole

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
I Halsnæs Kommune har vi besluttet at styrke overgangen mellem livet i børnehaven og skolestart ved at opstarte mini-SFO og ved at tilføre flere ressourcer til 0. klasse. Vi vil i de kommende måneder definere vores mini-SFO sammen med vores medarbejdere og i samarbejde med børnehaverne i distriktet. Indholdet i mini-SFO vil tage afsæt i leg og have fokus på, hvad der skal til for at give børnene oplevelse af mestring og følelsen af at høre til.
De relevante medarbejdere skal have tid til at forberede samarbejdet om skolestarten. Relevante medarbejdere forberedes gennem gensidig dialog og praktikbesøg hos hinanden.
 
Vi søger 2 pædagoger på 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2021. Stillingerne er inddelt i perioder med forskelligt indhold, hvor du følger børnene fra børnehave til mini-SFO til 0.klasse.
1. marts til 1. maj vil være med besøg i de børnehaver, som vi får børn fra, samt timer i SFO.
1. maj til skolestart vil du være som primærpædagog i mini-SFO i samarbejde med øvrigt SFO-personale.
Fra skolestart til 1. marts overvejende timer tilknyttet 0. klasse samt timer i SFO.
 
Vil du være med til at sætte dit præg på Magleblik Skole og være en aktiv del af ”læring og trivsel” for alle – en skole hvor alle lykkes - så er det nu du skal søge.
Indskolingen har et fagligt dygtigt lærer- og pædagog-personale, der i tæt ligeværdigt samarbejde skaber gode og inspirerende læringsmiljøer til glæde for vores børn. Vi arbejder i årgangsteam, har ugentlige teammøder, og arbejder ofte i mindre grupper på tværs af klasserne. Vi har faget Livsduelighed på alle årgange, og har et samarbejde med Louise Klinge for at udvikle vores professionelle relationskompetence. Vi har en mangfoldig elevgruppe og er en mangfoldig personalegruppe, og hvis du tænker lidt ”skævt” er det helt i orden for os.
 
Vi forestiller os, at du har klare pædagogiske holdninger, er en tydelig voksen og har lyst til at skabe og udvikle et trygt miljø for vores skolestartere, samtidig er du stærk i samarbejde med både kolleger og forældre.
 
Vi tilbyder:
 • Aktive og nysgerrige børn i verdensklasse
 • Et fleksibelt lærer-pædagog personale der støtte og hjælper hinanden
 • En personalegruppe der er optaget af relations kompetence i alle dens former
 • Et arbejdsmiljø med højt til loftet
 • En indskoling der glæder sig til nye kolleger
 Vi ønsker os, at du:
 • Er uddannet pædagog - gerne nyuddannet
 • Har vilje og evne til at udvikle inkluderende læringsmiljøer, også når det er vanskeligt
 • Er fleksibel i både arbejdstid og opgaver
 • Er stærk i positiv kommunikation til forældre og kolleger i både skrift og tale
 • Er engageret og VIL vores mangfoldige børnegruppe
På Magleblik Skole har vi 550 elever fordelt i en indskoling 0. til 3. klassetrin, et mellemtrin 4. til 6. klassetrin og en udskoling med 7. til 9. klassetrin. Der er tilknyttet inklusionsklasser og gruppeordning for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, samt et skoletilbud til elever med ASF. Vi har et bredt elevgrundlag som gør, at vi er en meget levende og mangfoldig skole.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder, i nærheden af fjord/skov
og dejlige grønne udearealer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fagligleder for indskoling og SFO Maja Kjær Jensen, 2032 8589 eller Skoleleder Wenche Fogsgaard, 2164 3265.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt principperne om Ny løn.

Vi gør opmærksom på, at skolen indhenter børne- og straffeattester samt referencer.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  3300 Frederiksværk

 • Oprettet:

  2021-01-06

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-21
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret