Halsnæs kommune

2 pædagoger

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
BØRNEHUSET SKÅNINGGÅRDSVEJ udvider og omstrukturerer, og søger derfor 2 pædagoger til vores vuggestuegrupper i Elefanten, 32-37 timer om ugen, fra 1.3.2021.

Børnehuset Skåninggårdsvej ligger kun 20 minutters kørsel fra Hillerød og Frederikssund og tæt på Lille Kregme station. Børnehuset Skåninggårdsvej består af afdelingerne Elefanten, Ebbedal og Troldehøjen - og sammen er vi Børnehuset Skåninggårdsvej.
Vi er tæt på stisystem til skov, fjorden og Hvide Klint – ligesom Frederiksværkbanen er i gåafstand. Vi har nogle dejlige faciliteter, såvel ude som inde, og et inspirerende fællesskab og læringsmiljø på tværs af stuer og afdelinger.

Vi er optagede af 0-6 års pædagogik, og vi ønsker til stadighed at skabe og forbedre de gode rammer for et udviklende hverdagsliv - præget af omsorg, leg, selvhjulpenhed, fællesskab, læring og udvikling. Vi arbejder fokuseret med relationer og venskaber, og på at skabe inkluderende fællesskaber for alle børn. 

Vi lægger vægt på:
 • At du kan reflektere over såvel egen som fælles praksis.
 • At du i praksis udviser åbenhed, anerkendelse og ressourcesyn i relation til børn, forældre og kolleger.
 • At du arbejder fokuseret på at være nærværende og omsorgsfuld i arbejdet med børn og forældre.
 • At du besidder en stærk relations kompetence, til gavn for små og store.
 • At du kan arbejde såvel selvstændigt og struktureret - som i forpligtende samarbejde.
 • At du kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i samværet med os alle sammen.
Løn efter gældende overenskomst.
Vi indhenter børneattest og straffeattest.

Ansøgningsfrist er den 22.1.2021
Samtaler vil finde sted den 27. og 28.1.2021
Yderligere oplysninger kan fås hos Leder, Birthe Øland på 51675408, eller Daglig pædagogisk leder, Sidsel Trinderup på 51675475

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  3300 Frederiksværk

 • Oprettet:

  2021-01-07

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-22
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret