Egedal Kommune

(Udløbet) Bækkegårdsskolen søger to barselsvikarer fra 1. august

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Egedal Kommune, Nordsjælland

Har du lyst at indgå i et dynamisk teamsamarbejde?

Vi søger to dygtige lærere til barselsvikariater på Bækkegårdsskolen fra 1. august 2021.

Om stillingen
Vi søger to ambitiøse og fagligt kompetent lærere til vores lærerteam, den ene i indskolingen og den anden på mellemtrin/udskoling. Du kommer til at indgå i teamsamarbejde, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord. Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, det indgår i. Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter.

Om skolen
Distriktsskole Stenløse er en skole med fire afdelinger Bækkegårdsskolen, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Veksø Skole.

Bækkegårdsskolen er en moderne skole, der vægter høj faglighed, trivsel og kvalitet i undervisningen. Vi er en tosporet skole med 530 elever og 60 medarbejdere. Vi har høje ambitioner og store forventninger til alle elever. Vores fornemmeste opgave er at medvirke til, at alle elever trives, mens de lærer, og at de føler sig som en del af og tager ansvar for fællesskabet. Skolen er afdelingsopdelt, hvor medarbejderne som udgangspunkt er tilknyttet en af afdelingerne: indskoling, mellemtrin eller udskoling. Skolen er arkitektonisk smuk og fremstår indbydende med moderne undervisningslokaler. Bækkegårdsskolen er beliggende i naturskønne omgivelser i Egedal Kommune tæt på S-tog og har gode tilkørselsforhold.

Om dig 
Vi lægger vægt på, at du har gode relationskompetencer, er fagligt og pædagogisk velfunderet og har fokus på elevernes trivsel og læring. Du er optaget af at arbejde med læringsmål, elevernes faglige progression og feedback i tæt samarbejde med fagkolleger på årgangen. Du er tydelig i din klasserumsledelse og er i stand til at sætte tydelige læringsmål for din undervisning. Vi søger to kolleger til at varetage undervisningen med linjefag i:

•    Dansk
•    Kristendom
•    Engelsk
•    Historie
•    Samfundsfag
•    Idræt
•    Evt. Inklusionstimer

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på fuldtid fra den 1. august 2021.

Ansøgningsfrist den 10. maj 2021

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Egedal Kommune har en politik om at indhente børne- og straffeattest ved ansættelser på skoler, og arbejdstiden er røgfri.

Ansættelsessamtaler vil være løbende. 

Du er velkommen til at besøge skolen, ligesom du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte daglig leder, Bettina Brandt på 7259 9108 eller afdelingsleder, Louise Berthelin på 7259 8655

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret