Egedal Kommune

(Udløbet) Balsmoseskolen søger pædagogisk afdelingsleder til ungemiljøet og PLC (genopslag)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Om skolen:
Balsmoseskolen er en del af Distriktsskole Smørum, som består af 2 skoleafdelinger. Distriktsskole Smørum er en skole, hvor høj faglighed, trivsel, fællesskab og robusthed er nøgleordene i vores fælles skoleudvikling.
Afdeling Balsmoseskolen er en to-sporet skole med ca. 570 elever og tilhørende SFO. Vores kompetencecenter er et kommunalt skoletilbud med SFO/klub til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser. Vi arbejder målrettet med at opbygge inkluderende fællesskaber på tværs af almen og kompetencecenteret.  

Som afdelingsleder i ungemiljøet vil du blive en del af et ledelsesteam bestående af en daglig leder og fire afdelingsledere, foruden dig. Derudover vil du blive en del af Distriktsskole Smørums samlede ledelsesteam.

Som afdelingsleder for ungemiljøet vil du blive nærmeste leder for 25 dygtige og ambitiøse medarbejdere.  Du vil være ansvarlig for den pædagogiske udvikling af ungemiljøet – herunder håndteringen af de komplekse elevsager i ungemiljøet, hvor der er behov for, at vi som skole gør noget særligt. Du skal derfor have lyst til at lede tæt på opgaven ved eksempelvis at være deltagende i hverdagen blandt medarbejdere og elever, sparre med medarbejderne og deltage på teammøder ved behov. Derudover skal du medvirke til at skabe et godt og positivt forældresamarbejde.

Du vil sammen med afdelingslederen for ungemiljøet i kompetencecenter Smørum blive ansvarlig for gennemførsel af termins- og afgangsprøver på skolen. I det hele taget vil du komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingslederen for ungemiljøet i kompetencecenteret om alle forhold, som knytter sig til det fælles ungemiljø på skolen. Du vil endvidere komme til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ungemiljøledere på Distriktsskolen. 

Balsmoseskolen er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på udviklingen af udeskole, naturfagsundervisningen og skolens musikmiljø. I de kommende skoleår vil vi have fokus på videreudvikling og forankring af disse indsatser/projekter. 

Som ansvarlig leder for PLC, vil dine primære opgaver i den kommende tid være:
 
  • At arbejde vedholdende og systematisk med udviklingen af PLC og igangsatte indsatser. At integrere vores vejledere som en aktiv del af PLC-arbejdet
  • At understøtte vores vejledere og koordinatorer i deres arbejde.

Vi er et velfungerende ledelsesteam, som ønsker at stå tæt sammen i opgaveløsningen.

I hverdagen bestræber os på at være tilgængelige når både børn, forældre, medarbejdere, og sparringspartnere har brug for os, og vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.

Vi har fokus på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen og et godt arbejdsmiljø gennem udvikling af stærke professionelle arbejds- og læringsfællesskaber.
 

Om dig:

Vi søger en afdelingsleder som
  • har lyst til at arbejde i et velfungerende ledelsesteam, og der som os mener, at vi løser opgaven bedst i et tæt samarbejde.
  • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges resurser – og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i.
  • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelsen.
  • har lyst til at arbejde i et ledelsesteam med et højt ambitionsniveau, hvor alle ”stepper op”, når situationen kræver det.
  • kan bidrage til fortsat at sikre en høj kvalitet i løsningen af kerneopgaven.
  • trives i en til tider travl hverdag, hvor der kan være mange bolde i luften.
  • kan bidrage med viden, motivation, energi og godt humør på en skole, hvor udvikling står højt på dagsordenen.

Hos os har vi højt til loftet og plads til forskellighed, og alle steder du møder børn og voksne, bliver du mødt med venlighed og hjælpsomhed.
 
Yderligere information
Du er velkommen til kan kontakte daglig pædagogisk leder Henriette Andersen på 7259 8125 for at høre nærmere og evt. aftale et besøg på skolen.

Ansøgningsfrist
Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest den 11. maj 2021

Samtaler
1. samtalerunde: 19. maj 2021 fra kl, 11
2. samtalerunde: 26. maj 2021 fra kl. 14

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret