Fredensborg Kommune

Aftenvagt til Øresundshjemmet 28 timer social og sundhedshjælper eller assistent

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du og din kollega lyst til at arbejde I en lille enhed med seks beboere, hvor der primært bor mennesker som har en demensdiagnose og andre kognitive vanskeligheder?
Vi arbejder efter et "leve-bo" princip og tager udgangspunkt i en personcentreret tilgang, som betyder vi skaber hverdagen sammen med de mennesker som bor hos os og vi forsøger at skabe mening og indhold i livet sammen.
Vi er på nuværende tidspunkt i gang med et forløb med Demensrejseholdet fra Sundhedsstyrelsen. Forløbet starter medio februar og slutter i udgangen af juni måned. Demensrejseholdet skal bidrage til læring omkring personcenteret omsorg samt nedbringelse af antipsykotisk medicin.


Om jobbet
Til Øresundshjemmet pleje og aktivitetscenter søger vi en social- og sundhedsassistent - hjælper i aftenvagt – 28 timer/ugen.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på, at borgerne oplever livskvalitet, gennem samarbejde og inddragelse af deres livshistorie. Hvilket betyder at vi altid tager udgangspunkt i deres individuelle ønsker og livshistorie.
Du samarbejder tæt med din kollega der har en tilsvarende enhed lige overfor samt vores cafeværtinde, som er med til at understøtte at beboere får en dejlig aften med aktivitetstilbud. Ligeledes er du kollega til fem andre som arbejdere oppe i " huset "

Du skal i samarbejde med sygeplejersken eller social- og sundhedsassistenten om aften kunne planlægge, udføre, samt dokumentere forløbende for de enkelte beboer, og til dette benytter vi fælles sprog 3 samt NEXUS.
Herudover, vil du også være med til at varetage de mange forskellige opgaver - små som store - der naturligt opstår på et plejecenter, hvor aftenen aldrig er ens. Vi er derfor afhængige af hinandens hjælp for at kunne lykkes med, at skabe den bedst mulige livskvalitet for vores beboere.

Din profil
Du har hjerte og hjerne på rette sted og du brænder for at gøre en forskel for faget og vores beboere.
Du er struktureret i dit arbejde og evner at hverdagen forandres og at to aftener sjældent er ens.
Du er kreativ og har et vindende væsen som skaber tillid.
Du optaget af at skabe de bedst mulige rammer for den enkelte borger, og du besidder derfor solide samarbejdsevner, og udviser fleksibilitet i forhold til løsning af arbejdsopgaverne.
Du er kompetent indenfor dit ansvars og kompetence område.
Du er rig på ideer og er i stand til at omsætte dem i hverdagen. Her tænker vi både i forhold til, hvordan vi kan gøre tingene nemmere og mere effektive for os selv i hverdagen, men især til spændende, udfordrende og sjove aktiviteter for vores beboere.

Derfor skal du vælge os
Du får et arbejdsliv, som er præget af stor selvstændighed og skønne beboere
Du får gode kollegaer og en handlekraftig ledelse
Du får stor indflydelse på din hverdag og vi har " ja hatten på"
Et hus hvor der sker mange aktiviteter
Fokus på faglighed og mulighed for sparring/ kursus/ teammøder
Vores plejehjem ligger i naturskønne omgivelser nær skov og strand.

Vi har en uddannet massør der kommer i huset hver torsdag, og giver forskellige former for behandlinger til personalet.
Vi har en personaleforening hvor der er spændende arrangementer på tværs af kommunen.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 28 timer pr. uge med start 1. juli  2021 eller snarest derefter.
Ansættelse på Øresundshjemmet er betinget af tilfredsstillende straffeattest, og gode referencer.

Har du lyst til at vide mere og stillingen, kan du kontakte gruppeleder Lena Hansen tlf: 72 56 30 42 eller Pernille Handschuh tlf. 72 56 30 20.


 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret