Furesø kommune

35 timers Børnehavepædagog søges til Hareskov Børnehus

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Ser du natur, udeliv og science som en vigtig del af et børnehavebarns dannelse?
Er du uddannet pædagog, faglig dygtig og iderig? Så er det dig, vi mangler hurtigst muligt eller senest den 1. juni 2021

Vi forventer, at du har en viden og erfaring indenfor 3-6 årsområdet. 

Det betyder blandt andet:

At du, ved hvordan du bruger naturen, udeliv og science i den daglige praksis i en børnehave, og du bruger dig selv ved at være nysgerrig og fordybende, når du fx  arbejder med natur, udeliv og science .

At du ved, at legen har en stor betydning for barnets sociale og personlige kompetencer, du ved at legen er vigtigt, og du derfor bidrager til at børnenes styrkes i legen ved selv at deltage i legen.

At du ser vigtigheden i, at dagligdagen planlægges ud fra børnenes spor, og at det ikke altid kan lykkes det der er planlagt.

At du ser sprogarbejdet som mere end sprogkufferten og dialogisk læsning, men at du tænker den sproglige udvikling ind i alle dagens gøremål.

Sidst men ikke mindst, at du synes det er sjovt at arbejde med børnehavebørn.

Spontanitet og naturoplevelser
Du får et arbejde, hvor vi tilrettelægger vores hverdag ud fra både børnenes alder og individuelle behov. Der er plads til spontane aktiviteter, som tilrettelægges ud fra børnenes spor.
Vi har en stor legeplads med gamle træer og mange muligheder for fordybelse i forskellige legezoner. Bag ved huset ligger vores dejlige have, som vi bruger i vores arbejde med at plante og lære om naturen. Vi arbejder med, at børnene får en forståelse for, hvilke planter vi har, og hvad de kan bruges til.
Vi bor meget tæt på både skoven og mosen, og vi bruger vores lokalmiljø meget aktivt i vores pædagogiske arbejde.

Børnefælleskaber
Vi tilbyder hver dag børnene læringsmuligheder og aktiviteter, der understøtter det enkelte barn og børnefællesskabet.
Vi arbejder med de gode overgange, og vi har godt samarbejde med både de andre børnehuse og skolen i Hareskoven.
Det arbejder kunne vi godt tænke os, at du blev en del af.

Forældresamarbejde og den gode start
Du kommer til at have et tæt samarbejde med forældrene om at give børnene de redskaber, der er brug for, så de kan trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger, så de kan blive en del af de sociale fællesskaber. Vi har en tæt dialog med forældrene, så vi kan give det enkelte barn et godt børnehave liv.
Du vil møde forældre, der er positive overfor dig og engageret i deres børns liv i Hareskov Børnehus.

Sammen er vi bedst
Huset er fyldt med dygtige kollegaer og en leder, der ligesom dig synes, det er sjovt og spændende at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Det er alle nogen, der kan deres pædagogiske håndværk, og hvor teori og praksis går hånd i hånd. Du vil få et arbejde, hvor det er helt i orden at stille krav til pædagogikken, og hvor der diskuteres ud fra en sagligt og respektfuld tilgang til hinanden.

Vi arbejder ud fra en tilgang om, at "sammen er vi bedst". Det betyder, at alle arbejder med positiv energi, vi drøfter udfordringer med hinanden, har en stor arbejdsglæde og er hjælpsomme og fleksible i forhold til ændringer i skemaet, når der er behov for det. Du får kollegaer, der griner og kan lide at være sammen. Vores pædagogik og hverdag udvikles igennem dialog, demokrati og medbestemmelse.

Hvad skal du vide mere om Hareskov Børnehus?
Vi er en integreret institution i Furesø Kommune, og vi gør meget ud af at være et fælles hus, og at alle voksne er synlige. Hver dag åbner og lukker børnehave og vuggestuen sammen.

Vi har flere gange om året fælles projekter – i marts og april står den på både en fælles cykelbane og vores fælles spirreprojekt, og en gang om ugen har vi fællessamling, hvor både vuggestuen og børnehaven er samlet.

Din ansættelse vil være i børnehaven, men du vil blive ansat i hele huset. Det betyder, at du også træder til og hjælper, hvis der mangler hænder i et andet sted i huset end på din egen gruppe.

Børnehaven er fordelt på 3 gruppe. En storbørns gruppe, hvor antallet af børn afhænger af, hvor mange børn der er på årgangen. 2 aldersintegrerede grupper, hvor børnene er fra de starter i børnehave til de skal i storgruppe. Grupperne er på omkring 20 børn.

Du vil få kollegaer og en ledelse, der er med til at give faglige udfordringer, så du bliver ved med at reflektere over hverdagsrutinerne, den styrkede pædagogiske læreplan og børnekulturen. Og så prioriterer vi tid til forberedelse.
Vi har åbent mandag-torsdag 7-17 fredag 7-16

Vil du vide mere?
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller på mail sth1@furesoe.dk

Ansøgningsfrist torsdag den 16. april  kl. 12.  
Vi vil løbende holde ansættelsessamtaler og senest den 20. april 2021.
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.
Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV og uddannelsesbevis. Kun uddannede pædagoger kommer i betragtning.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d0eba947)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret