Roskilde Universitet

AV-tekniker til Roskilde Universitet - RUC Digital

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du være med til at sikre udviklingen af RUC’s Audio Visuelle landskab, stå for drift og support af AV-udstyr for hele RUC’s campus? Sikre både den nære undervisningsteknik samt understøtte fjernundervisningen, både med og uden afstand? Så har vi den rette stilling til dig.

RUC Digital
Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller pt. 42 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi varetager digitalisering, IT--drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har vi en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Vi lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende projekter inden for en bred vifte af digitaliserings-, IT--drift- og udviklingsprojekter.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
 • Installation og vedligeholdelse af grupperum, mødelokaler, undervisningslokaler og auditorier
 • fejlfinding på eksisterende AV-udstyr samt afvikling af konferencer og live videoredigering
 • integration af AV i RUC’s infrastruktur og udvikling af AV på Roskilde Universitet
 • programmering og opsætning, ofte i samarbejde med eksterne leverandører
 • servicering og konfiguration af lydanlæg, højttalere, kontrolpaneler, infoskærme, projektorer og lærreder m.v

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du har en teknisk baggrund og har godt kendskab til følgende områder og udstyr
 • AVoIP, specielt Creston NVX, Dante og AES67
 • Videoredigering og streaming, Newtek NDI, kamera
 • MS Teams, Zoom, specielt i forhold til arrangementer og streaming
 • Sennheiser SpeechLine, Yamaha TF-mikser

Det er derudover nødvendigt for at kunne bestride jobbet, at du har kørekort.

Derudover ser vi gerne, at du som person er:
 • kvalitetsbevidst, serviceminded og pålidelig
 • har et godt overblik i din planlægning samtidig med, at du har fokus på kvalitet og detaljer – så du ikke slipper en opgave, før den er løst tilfredsstillende
 • er selvstændig, men kan fungere i et team, og gennem samarbejde med kompetente kolleger bidrage til at Roskilde Universitets AV-løsninger fungerer tilfredsstillende.

Flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk
Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk, og har fokus på at holde dokumentationen opdateret. At du hurtigt evner at sætte dig ind i nyt stof, er proaktiv og initiativrig med et godt drive. Det er vigtigt, at du trives med deadlines, og formår at bevare roen, overblik og vigtigst beholde det gode humør i en travl hverdag.

Du vil indgå i et mindre AV-team hvor vi tilbyder en spændende stilling med både drifts- og udviklingsopgaver, hvor du i høj grad vil få muligheden for at sætte dagsordenen i samarbejde med ledelsen og forretningen. Vi har et godt socialt arbejdsmiljø i teamet såvel som i afdelingen, hvor der er plads til fleksibilitet og planlægning af egen arbejdsdag.

Ansættelsessamtaler og test

Vi afholder 1. samtale fredag den 21. maj og 2. samtale 26. maj. Ansættelsessamtalerne vil som udgangspunkt foregå fysisk på Roskilde Universitet, men det vil være muligt at afholde virtuelle ansættelsessamtaler, såfremt du måtte være forhindret i at møde op.

Kandidater der går videre til 2. samtale skal være indstillet på at få foretaget en personlighedstest. Testen sker i samarbejde med rekrutteringsfirmaet Bloom, som ligeledes assisterer universitetet i rekrutteringen.

Mere information
For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte teamleder Vahid Raben på 4674 3820 vahid@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganosationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomst) samt organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) eller anden relevant organisation. Indplacering vil afhænge af uddannelse og kvalifikationer og der vil være mulighed for at forhandle et tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost.

Ansøgning

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:

1. Motiveret ansøgning

2. CV

3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er den 16. maj 2021.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kandidater og skaber videnskabelige resultater af højeste kvalitet gennem åbenhed, involvering og videndeling.
Roskilde Universitet har 9000 studerende, 880 ansatte og 740 mio. kr. i årlig omsætning.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret