AC-koordinator søges til udvalgsbetjening og kvalitetssikring af uddannelser på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv (ISE) | JobDanmark
Roskilde Universitet

(Udløbet) AC-koordinator søges til udvalgsbetjening og kvalitetssikring af uddannelser på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv (ISE)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Trives du med at understøtte forskere og undervisere? Interesserer du dig for uddannelseskvalitet og udvalgsbetjening? ISE søger en selvstændig, struktureret og kvalitetsorienteret koordinator, der har erfaring med udvalgsbetjening og kvalitetssikring af uddannelser. Stillingen er 3-årig til besættelse hurtigst muligt og senest pr. 1. juni 2021.

Roskilde Universitet er aktuelt i gang med en større reform af vores kandidatuddannelser. På Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv udvikler vi flere helt nye uddannelser, og da vi samtidig har et forstærket fokus på at levere god understøttelse af studienævn og studieledelse i implementeringen og kvalitetssikringen af vores nye uddannelsesportefølje, har vi brug for en ekstra koordinator i vores team. Ud over studienævnsunderstøttelsen vil du få ansvar for betjening af det nationale censorkorps for uddannelser i politik, samfund og internationale forhold, som varetages af RUC og hvor vi i efteråret skal understøtte genbeskikning af korpset i samarbejdet med formanden.

Dine opgaver vil være
 • Betjening af studieleder og Studienævnet for de Erhvervsøkonomiske uddannelser
 • Understøttelse af studienævnets arbejde med implementering af nye studieordninger, kursus- og uddannelsesevaluering og øvrigt kvalitetsarbejde
 • Betjening af Censorkorps for uddannelser i politik, samfund og internationale forhold
 • Mødeafvikling, forberedelse af indstillinger, sagsnotater, årsrapporter mv.
 • Dataanalyse, surveys og evalueringer
 • Bidrag til øvrige opgaver i sekretariatet

Vi forventer, at du
 • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau
 • Har erfaring med ledelses- og udvalgsbetjening
 • Har erfaring med evaluering og dataanalyser
 • Har gode skriftlige kompetencer og kan arbejde på både dansk og engelsk
 • Arbejder systematisk, har øje for detaljen og evner at strukturere komplekse processer
 • Arbejder selvstændigt og opsøgende
 • Har gode samarbejdsevner og er serviceorienteret
 • Trives i en travl arbejdsdag med mange kontaktflader

Du kommer til at indgå i instituttets uddannelsesgruppe bestående af 5 uddannelseskoordinatorer, der understøtter studienævn og varetager udvikling og kvalitetssikring af ISE’s bachelor- og kandidatuddannelser. Vi værdsætter et godt grin, tæt samarbejde og gensidig hjælp, og vi forventer at du er indstillet på at bidrage til løftet af teamets fælles opgaver. Vi deler kontor og har (når corona vil det) døren åben for undervisere og kolleger. Du vil desuden få et tæt samarbejde med kolleger på andre institutter og til RUC Administration.

ISE’s institutsekretariat består af 12 fuldtidsansatte samt studentermedhjælpere og serviceteam, som sammen udgør et administrativt supportteam for forskning og ph.d.-skole, uddannelseskvalitet, HR og økonomi. Vi er et dynamisk sekretariat, der arbejder aktivt med optimering og udvikling af vores administrative arbejdsprocesser og faglighed, og vi forventer at du har lyst til at bidrage til det tværgående fælleskab. Du vil referere til sekretariatsleder Signe V. Riis.

Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv forsker i sociale, erhvervsøkonomiske og samfundsmæssige forandringer. Instituttet består af ca. 100 fastansatte forskere, 40 ph.d. og 40 deltidsansatte undervisere, og vi har et årligt optag på 1200 studerende på vores 2 bacheloruddannelser og 8 kommende kandidatuddannelser. Knap halvdelen af vores uddannelser er engelsksprogede, vi orienterer os internationalt og arbejder til dels på engelsk. Du kan læse mere om vores forskning og uddannelse på https://ruc.dk/institut-samfundsvidenskab-og-erhverv, https://ruc.dk/intro-laese-kandidat-paa-roskilde-universitet og se mere om uddannelsesreformen og vores erhvervsøkonomiske uddannelser her: https://ruc.dk/nye-kandidatuddannelser-fra-2022

Ansættelse og aflønning sker som AC-fuldmægtig i henhold til overenskomst ml. Finansministeriet og AC. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen fra 1. juni 2021 til 30 juni 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos sekretariatsleder Signe V. Riis (signevr@ruc.dk.) telefon 29 63 09 47.

Ansøgning
Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:

1. Motiveret ansøgning

2. CV

3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 14. april 2021.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Der vil være ansættelsessamtaler i uge 16 og 17
Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret