JOB InWest v/Johnny West Hansen

CNC operatør til Bystronic Kantpresse.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du ledig? eller i job, men kikker måske efter nye udfordringer, så kik videre her, vi kan næsten altid tilbyde dig et spænde job, alle henvendelser bliver selvfølgeligt behandlet fortroligt. 

Lidt om jobbet og virksomheden.

Det er en rigtig god og sund virksomhed, beliggende i Randers, der tænker på deres medarbejdere, og har et virkelig godt arbejdsklima.

Virksomheden tilbyder næsten alt inden for metalproduktion, klip, buk, stand, laserskæring, svejsning, montage mm.  

Virksomheden går meget op i kvalitet, derfor er kravet til dig at du har sans for detaljer og kvalitet. Du skal være en god kollega og medarbejder, du må gerne have en frisk – glad og smittende attitude.

Din baggrund er ikke den vigtigste, du kan være uddannet en eller anden form for smed, eller du har arbejdet på et smedeværksted i en årrække, og derved har du erhvervet dig erfaring, du kan være maskinarbejder eller noget helt tredje. VIGTIGT er din indgangsvinkel til jobbet, DU vil bare det her job.

Du har en god erfaring med at arbejde med en Bystronic kantpresse, gerne som operatør. Du skal have erfaring med at læse, forstå og arbejde efter tegninger.

Du får til gengæld et rigtig godt job, i en rigtig god virksomhed, der er selvfølgelig tid til oplæring af den helt rette medarbejder.

Attraktiv løn forhandles efter kvalifikationer.

start lige så snart vi har den rigtige kandidat.

Kan du se dig selv i ovenstående, så send dit CV til Søren ss@jobinwest.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret