JOB InWest v/Johnny West Hansen

Administrativ medarbejder med værktøjserfaring. Spændende stilling, fast daghold

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

For produktionsvirksomhed i Ølgod, søges en medarbejder med værktøjserfaring.


Måske er du allerede i job, eller ledig netop nu. Så er du velkommen til at ringe til vores konsulent Mike på 22377077 - Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Jobbet
Du vil i stillingen fungerer som "lageransvarlig" for virksomhedens værktøj til fabrikkens maskinpark. Du vil med din viden omkring maskinværktøj kunne udleverer og logge i IT-systemer, hvad der udleveret til hvilken medarbjeder. Samt hvornår der sidst har været service/udskiftninger på disse, og herfra kunne genbestille/bestille service.

Værktøjer i produktionen kunne være "Platter, Bor, Gevind, skæreværktøjer mm.", og det er din opgave at sikre produktionens maskinarbejder får det de efterspørger.
Der vil blive arbejdet i NAVision med data logging, og udlevering af værktøjer forgår i et specialdesignet system til virksomheden som du oplæres i.


Om dig
Din baggrund kan være mangeartet, måske er du industritekniker/Værktøjsmager/lagermedarbejder eller måske ufaglært. Det vigtigste og essentielle er din viden om værktøj, og at du har ordenssans til at holde styr på disse.
Du vil dagligt arbejde med IT-systemer, og der forventes derfor en vis IT-Kundskab. Da effektivitet og hastighed er afgørende, for at produktionen kan kører optimalt.
Du vil indgå i et ungt dynamisk team, hvor tempoet er højt og humøret ligeså

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning og CV til MC@Jobinwest.dk, med OVERSKRIFTEN: "Værktøj - Ølgod". Eller ring på 22377077 hvis du har spørgsmål

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret