HR-INDUSTRIES A/S

Automatiktekniker/elektriker til elmontage og test på maskinanlæg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vores kunde i Aarhus N søger en ny medarbejder til deres elafdeling. Deres nuværende medarbejder, går snart på pension, og i den forbindelse søger de en ny dygtig elektriker, som kan overtage pladsen. Virksomheden producerer større anlæg til fødevareindustrien. 

Primære arbejdsopgaver i jobbet:

Du vil blive tilknyttet deres elafdeling, med tavlemontage, elmontage på maskiner, test og fejlfinding af anlæg m.m. Der kan være tale om både komplekse maskiner samt standard maskiner.  

Din baggrund til jobbet:
Du har en baggrund som eks. elektriker, industri-/autoelektriker, automatikfagtekniker eller har arbejdet som f.eks. servicetekniker/rejsemontør eller lignende. Du har en god erfaring indenfor industrien. 

Vi forventer af dig:
Hos virksomheden arbejder man i teams, så vi forventer, at du er en udpræget holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder. Herudover er du målrettet og fleksibel, og sætter en ære i, at dit område er velfungerende.

Der tilbydes:

Der er tale om en meget attraktiv virksomhed med ordentlige arbejdsforhold. De nuværende medarbejdere, har været i fimaet i mange år, de har en god ånd og laver mange sociale tiltag. 

Kontakt – ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR-Konsulent Henrik.
Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.

SØG STILLINGEN:
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 51931
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries:
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret