2 erfarne elektrikere/automatikteknikere søges | JobDanmark
HR-INDUSTRIES A/S

2 erfarne elektrikere/automatikteknikere søges

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

På vegne af virksomhed i Aarhus søger vi dygtige og erfarne montører til elmontage. Der er tale om længerevarende projekter på ca. 3-4 mdr. Det er en meget attraktiv virksomhed med gode løn- og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver i stillingen 
Vi søger elektrikere, som har erfaring med industrien. Der er tale om større maskinanlæg på værksted, som bygges op fra bunden, mekanisk, elmæssigt, trækning af kabler, test og fejlfinding m.m. Virksomheden går ind for fleksibilitet, så der kan ind i mellem forekomme mekanisk maskinmontage. Men primært el arbejde.

Omkring dig til stillingen 
Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker eller lignende. Har du været ude som rejsemontør, montør eller lignende, så hører vi gerne fra dig. Vi søger dygtige profiler, som har en bred erfaring og som kan arbejde selvstændigt med opgaverne – der lægges stor vægt på høj kvalitet og god energi i hverdagen.   

Omkring virksomheden
Det er en attraktiv virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø. Der vil være mulighed for udfordringer samt udvikling både personligt samt fagligt. Du vil fra starten indgå i et team af dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Mail ansøgning med CV og referencer til http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 51786

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret