HR-INDUSTRIES A/S

Bogholder – deltid

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

For større virksomhed i Aarhus søger HR-Industries en bogholder/regnskabsmedarbejder til deltid til projekt på ca. 2 mdr.

Dine opgaver vil spænde bredt fra faktura indtastning, bogføring, gennemgang af kontoudtog m.m. Derudover vil der være back office-opgaver i virksomheden. Du skal være indstillet på, at der en del rutineopgaver, der kræver stor fokus på detaljer.

Din profil til jobbet: Du er all-round på kontoret, der kan lide at løse opgaver. Du kan lide at have en stor kontaktflade i en flad organisation hvor man hjælper hinanden med at få tingene til at fungere.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr.  51794
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries: HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har dyb indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien. Derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret