2 pædagogiske assistent elever til Ærø Kommune | JobDanmark
Ærø Kommune

2 pædagogiske assistent elever til Ærø Kommune

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Drømmer du om at gøre en forskel for andre, hvor du bruger din empati og faglige redskaber? Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor din hverdag er fyldt med børn? Eller ønsker du at arbejde med unge eller voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse? Så er en uddannelse som pædagogisk assistent lige noget for dig

I Ærø kommune søger vi 2 pædagogiske assistent elever med start 16. august 2021.

Som pædagogisk assistent gør du en forskel for børn og unge, eller voksne der har fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser. Dine arbejdsopgaver bliver f.eks. at skabe spændende aktiviteter og lave pædagogiske indsatser, der er stimulerende og trygge for de personer, du arbejder med. I jobbet kommer du til at arbejde med personer i alle aldre, hvor du indgår i relationer og er med til at skabe en meningsfuld hverdag for dem, du hjælper.

Uddannelsen som pædagogisk assistent elev varer som udgangspunkt 2 år og 1,5 måned, og vil være en veksling mellem skoleperioder og praktikophold. Uddannelsen kan dog være kortere afhængig af din baggrund. Skoleperioderne foregår på social- og sundhedsskolen i Odense og praktikperioderne vil bestå af et forløb i kommunens dagtilbud samt et forløb i specialtilbud inden for handicap og psykiatri.

På uddannelsen vil du udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og der vil være fokus på din aktive medvirken i egne læringsprocesser. Uddannelsen er en praktisk og pædagogisk orienteret uddannelse og har fire faglige fokusområder:

 • Natur og udeliv
 • Digital kultur
 • Bevægelse og idræt
 • Sundhed i den pædagogiske indsats

Med en pædagogisk assistentuddannelse kan du efterfølgende arbejde med børn i vuggestuer og børnehaver, eller unge og voksne med fysisk og /eller psykisk funktionsnedsættelse. Uddannelsen som pædagogisk assistent giver bl.a. mulighed for at du kan søge ind på akademiuddannelsen i ungdomspædagogik. Derudover kan du også vælge at læse videre til f.eks. pædagog, lærer eller ergoterapeut. 

Forventninger til dig: 

 • Du skal være motiveret for at være elev og uddannelsesparat.
 • Du har lyst til at arbejde inden for det pædagogiske område børn, unge og ældre.
 • Du er fagligt nysgerrig og reflekterende.
 • Du skal være ansvarlig, empatisk og robust samt kunne være en rollemodel for andre.
 • Du har gode samarbejdsevner og kan indgå i professionelle relationer.
 • Du kan arbejde selvstændigt og skal kunne håndtere konflikter. 

Det kan vi tilbyde:

 • Garanteret praktikplads i hele dit uddannelsesforløb.
 • Uddannede praktikvejledere, som følger dig i din praktik og støtter op og evaluerer.
 • Samtaler, evaluering og opfølgning under hele din uddannelse.
 • Praktiske og pædagogiske opgaver, der stiger i takt med din udvikling.
 • Spændende uddannelsesforløb med gode karrieremuligheder efterfølgende.

Adgangskrav til uddannelsen 

Du skal være i gang med eller have gennemført grundforløb 2 målrettet den pædagogiske assistent uddannelse på en social- og sundhedsskole efter august 2015. Du skal vedlægge dokumentation for dette i din ansøgning. Hvis du har taget grundforløbet på social- og sundhedsskolen Fyn skal du vedlægge kompetencebevis og uddannelsesplan, som du kan finde på Social- og sundhedsskolens elevplan.

EUX

Du kan tage denne uddannelse med EUX, hvilket gør at du vil få en uddannelse, hvor du både bliver faglært og student på én gang. Har du allerede taget EUX grundforløb 2 og ønsker at fortsætte på EUX hovedforløb, så skriv dette i din ansøgning. EUX hovedforløb taget 3 år og består af 4 skoleperioder og 2 praktikperioder.

For nærmere afklaring ift. adgangskrav og egne forudsætninger, kontakt da en uddannelsesvejleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Straffeattest og børneattest skal indhentes før ansættelse kan finde sted. 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og du får løn under hele din uddannelse – både i praktik- og skoleperioder. Du skal påregne tid til forberedelse i både skole og praktik.

Vil du vide mere

Kontakt uddannelseskoordinator Nicoline Lyck Bech, tlf: 23293998 eller mail: nlb@aeroekommune.dk  

Du kan finde yderligere information om uddannelsen og adgangskrav på www.sosufyn.dk og om Ærø kommune på www.aeroekommune.dk

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du fortæller om dig selv og årsagen til, at du søger stillingen som pædagogisk assistent elev i Ærø kommune. Du bedes vedhæfte relevante bilag (eksamensbeviser, udtalelser, anbefalinger samt et opdateret CV).

Ansøgningsfrist senest den 25. april 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=24cda9f5)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret