Jens Christiansen

DANMARKS NÆSTBEDSTE HANDICAPHJÆLPER /PERSONLIG ASSISTENT JOB

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Hej

Jeg har sclerose, 61 år og har siden 2003 været kørestolbruger. Siden 2004 har jeg haft personlige assistenter/handicaphjælpere på alle hverdage. Jeg har brug for din hjælp med de opgaver jeg, pga. nedsat håndfunktion har svært ved at klare.

 Jeg har en aktiv dagligdag med mange forskellige aktiviteter, herunder møder som mentor/sparringspartner, informationsmøder, undervisning og foredrag samt deraf afledte opgaver. 
Kort sagt består jobbet i at være mine hænder og fødder. I det daglige klares personlig pleje primært af hjemmeplejen. Dit arbejde er derfor koncentreret i dagtimerne og vil bl.a. bestå af at bistå mig i alle aktiviteter, transportere mig i min kørestol og i min VW Multivan handicapbil, hvor kørekort B til personbil er tilstrækkeligt. 

Du deler stillingen med andre hjælpere, og der er mulighed for fleksibilitet begge veje. Du vil komme til at arbejde i mit røgfrie hjem, som jeg deler med min hustru, hvor vi holder af en åben og humoristisk omgangstone. 
Det ledige job er mandage og tirsdage i tidsrummet kl. 9.00/9.30 hver anden dag -18, enkelte dage dog til kl. 22, efter aftale i god tid i forvejen. 
 

Til mit hjem i Snekkersten kan benyttes bus og tog, hvor bussen holder to min. gang fra hoveddøren, og ellers er gangafstanden til Snekkersten station ca. 15 – 20 min. 
Det tager ca. 35 min. fra Nørreport station med kystbanen. 
 

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og du kan kontakte mig på charmarje@outlook.dk

eller tlf. 28832518 så jeg kan uddybe, hvorfor jeg betegner jobbet som ”Danmarks næstbedste hjælper/assistent job”  

Mange solskins forårs hilsner 
Jens 

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret