Ranum Efterskole College

(Udløbet) 4 efterskolelærere søges!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Ranum Efterskole College søger tre årsvikarer (barsel) og en fast dansklærer i skoleåret 2021-22. Vi søger undervisere i dansk og engelsk. Hvis du også kan undervise i et af vores mere end 50 valgfag, særligt dans, art & design, sejlads, surf eller wakeboard, samt i et af vores mange Kulturfag, så vil det være helt fantastisk.


Du er velkommen til at søge, selvom du måske har en anden baggrund end en læreruddannelse, men mener, at du har kvalifikationerne f.eks. som gymnasielærer eller lignende. Vi forventer, at du har lyst at være en aktiv del af et stærkt interkulturelt kollegafællesskab, hvor vi værdsætter faglighed, åbenhed, dialog og humor. Hvis du har interesse i at bo i en af skolens embedsboliger eller i Ranum og omegn, bedes du gøre opmærksom på dette i ansøgningen.

Vi er en boglig og international efterskole med 475 elever og 54 lærere. Studiemiljøet på skolen er meget internationalt og vi har kollegaer og elever fra hele verden - derfor taler vi både dansk og engelsk på skolen. Skoleåret er delt op i 3 perioder. Hver periode afsluttes med en profilfagsrejse eller kulturrejse. Vi rejser op til 28 dage og til hele verden. Elever og ansatte former i et tæt samspil indholdet og sætter fælles mål i Profil- og Kulturfagene. FN17 Verdensmål er i fokus i undervisningen og særligt på rejserne.

Vi er en stor efterskole, det giver muligheder for faglig og personlig udvikling i verdensklasse - både for elever og ansatte. Vi arbejder i fag- og huslærerteams i en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Vi brænder for at skabe et stort mangfoldigt og demokratisk efterskolemiljø med højt til loftet og plads til den enkelte i respekt for fællesskabet. Vi har gode rigtig mange faciliteter og en kostpolitik med fokus på bæredygtighed. Vi skaber i fællesskab et godt arbejdsmiljø med stor personlig frihed, samt ansvar for egne opgaver.

Hvis du drømmer om et helt unikt efterskolejob, så tjek os ud på www.ranumefterskole.dk.
Spørgsmål er velkommen på info@ranumefterskole.dk


Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" inkl. alle bilag scannet i et samlet dokument inden den 12.april 2021. Samtaler afholdes i uge 16 på skolen. Ansættelsesperioden er fra 1.8.2021 og ansættelsen sker iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Deltag i et virtuelt ansøger-seminar mandag den 29. marts kl. 16.-17.30.

Vi præsenterer skolens værdigrundlag, profil, de ledige stillinger og laver en virtuel 3D rundvisning. Der vil efterfølgende være mulighed for at møde og stille spørgsmål til lærere og ledelsen.

Tilmeld dig uforpligtigende på kortlink.dk/2avzm


Se mere på vores ansøgersite: https://ranumefterskole.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a2e95e55)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret