BEKEY A/S

Ambitiøs Account Manager

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Motiveres du af at nå dine mål og samtidig give kunderne den bedste oplevelse, så er det måske dig vi leder efter. Du har nu mulighed for at blive en del af et dedikeret team, som spiller hinanden stærke og fejrer vores sejre. Hvis du synes at det lyder interessant, skal du endelig læse videre…

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi arbejder i et fremadstormende digitalt marked og fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

Du tilbydes

Et selvstændigt job som account manager, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger opsøger både nye, potentielle og nuværende kunder via telefonen og møder.

Dine primære opgaver er at kontakte ejendomsadministrationer og boligforeninger for at sikre tilladelse til, at vi kan installere Bekeys produkter. Du deltager aktivt i det opsøgende salg, og tager ansvar for at drive og nå dine ugentlige KPI´er.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Opsøgende salg via telefon og mail
  • Mødebooking
  • Afholdelse af salgsmøder med eksterne kunder

Om dig

Du har stærke kommunikationsevner uanset om det er på telefon, mail eller et fysisk møde. Du arbejder gerne selvstændigt, men trives også med at indgå i et team. Du har et stort drive og ved hvad der skal til for at lukke en ordre.

Jobbet er for dig der:

  • Har erfaring med salg - og er vant til at arbejde med kunder
  • Initiativrig, kontaktskabende og har gode kommunikationsevner
  • Trives med at telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab.
  • Har et højt engagement, er selvmotiverende og målrettet.
  • Planlægger selv dine indsatser og har en struktureret tilgang til opgaverne
  • Har fokus er på at levere resultater – uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.  

Vi tilbyder   

En nyoprettet stilling i et iværksættermiljø, hvor du får udfordringer både fagligt og personligt med gode muligheder for at afprøve forskellige initiativer. Du bliver en del af et team, hvor vi har det sjovt, og arbejder hårdt og drives af at vinde. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Vi tilbyder forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om Bekey, så klik ind på vores hjemmeside bekey.dk.

Interesseret?   

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Strategy Advisor Mads Ziwes Due på tlf. 40504005. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.  

Bekey blev grundlagt i 2009 og åbner i dag døre for både offentlige og private virksomheder med et ærinde hos borgere og beboere, hvor en digital nøgle øger sikkerheden og trygheden, samt reducerer besværet med koordinering af fysiske nøgler. Bekey A/S er 100 % ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S. North Media blev grundlagt i 1965 og er i dag en koncern med 600 ansatte og en omsætning på ca. 1,2 mia. kr.


Hvordan virker det? Se videoen her:


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=79b877da)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret