profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-02
Virksomhed: Forsvarsstaben
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Brænder du for komplekse teknologiske løsninger, og er du nysgerrig for både at lære nyt som at anvende din erfaring på nye områder - så har Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) brug for dig, da vi har et par ledige DEVOPS-stillinger.

FE er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden. Samtidigt arbejder vi for et sikkert digitalt Danmark gennem Center for Cybersikkerhed.

Som it-arbejdsplads bruger vi aktivt de muligheder, som den teknologiske udvikling giver os. Det gør vi med en bred og dyb teknologisk ekspertise, mod, kreativitet og en praktisk evne til at integrere avancerede teknologier. Vi lever dagligt med opgaver og succeser, der ofte vil være hemmelige. Vi var her i går, vi er her i dag, og vi er her også i morgen.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du vil blive en del af et team af engagerede og dygtige kollegaer, der alle arbejder ud fra et stærkt DevOps mindset. Du kommer til at arbejde med vores platform til containerorkestrering og vil blive en essentiel del af teamet. Du skal kontinuerligt optimere vores containerbaseret systemlandskab herunder identificere automatiseringsmuligheder. Du skal fejlsøge og udarbejde root-cause analyser, så vi kan forbedre vores produkter. Du skal deployere nye platformskomponenter og være en af vores go-to personer ved tekniske spørgsmål. Kort sagt, gøre en forskel for Danmark.

Du vil møde engagerede kollegaer, der har et formål samt få mulighed for at arbejde med it i en dynamisk efterretningstjeneste. En mulighed du ikke får andre steder.

Forudsætningen for at lykkes og blive dygtigere hos os er konstant at udvikle, lære teknologier og skabe netværk blandt dine kollegaer samt arbejde i et team, der ændrer sig alt efter opgavens beskaffenhed. Alt sammen i et miljø med god humor, holdånd og tålmodighed.

Du og din baggrund er vigtig
Vi forestiller os, at du stor interesse i it og ønsker at bruge det aktivt i din hverdag. Du er nysgerrig, prioriterer at lære nyt og dermed udvikler dig. Du værdsætter mulighederne for at sætte dig ind i komplekse teknologier og have evnerne til at analysere, optimere og fejlsøge på tværs af applikationer, services, databaser og infrastruktur. Du tager gerne et ukendt område og dykker ned i det for at tilegne dig ny viden.

Vi er interesserede i ansøgere, som bl.a. har erfaring med:

  • Kubernetes og containere (eks. Podman og Docker)
  • GitOps (Flux/ArgoCD)
  • CI/CD – både i udformning og anvendelse
  • Linux administration
  • Monitorering af infrastruktur og applikationer
  • Java, Python, Golang eller Ruby
  • Communitydrevet samarbejde (eksempelvis fra Open Source projekter)
  • Automatisering via værktøjer som Chef, Puppet, Ansible.
Har du derudover kendskab til nogle, eller alle af følgende, er dette blot et plus: SRE-konceptet, Platform as a product, Service meshes, SSL & mTLS, Ceph, Databaser, Software og Image signing, Role based access control.

Det er vigtigt, at du har evnen til at kommunikere med mange forskellige profiler fra det dybe tekniske til ledelseslaget, da vi arbejder i en flad struktur samt kommer med en vilje til at lære og har et gå-på-mod til at angribe komplekse opgaver og kunne tilegne dig viden på et nyt teknisk felt.

Fortæl os hvad du kender til, hvordan du ser, din erfaring kan bringes i spil, samt hvad du gerne vil arbejde med. Vi forventer ikke, at du mestrer alt, men vi har en forventning om, at du ligesom os, skal være drevet af en fælles ambition om at tilegne dig ny viden hver dag.

Din nye arbejdsplads
Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt.

Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 2. januar 2022. Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 2 af og stiler mod en ansættelse fra den 1. april 2022. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2226, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Oprettet:
2021-11-17
Ansøgningsfrist:
2022-01-02
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: