profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-30
Virksomhed: Forsvarsstaben
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Phishing-mail analytiker til en af Vestens mest dynamiske efterretningstjenester
Brænder du for at være med til at forsvare borgere, virksomheder og offentlige myndigheder mod phishing? Kan du analysere og arbejde med Linux og er en mester i at anvende forskellige programmeringssprog og command tools? Så er du måske den it-specialist, vi søger til en nyoprettet stilling i det Nationale Situationscenter.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som it-specialist i Situationscenteret skal du være med til at udvikle en centraliseret løsning, hvor borgere, virksomheder og offentlige myndigheder kan indrapportere mistænkelige mails og dermed bidrage til det nationale cybersituationsbillede. Her vil du sammen med andre dygtige kollegaer skulle udvikle en automatiseret behandling og analyse af de mange mistænkelige mails og hjemmesider, der indrapporteres eller identificeres på internettet.

Du skal være den analytiske idégenerator indenfor phishing bekæmpelse i et team tilknyttet vores Situationscenter og skal anvende din tekniske viden til at udvikle tekniske og analytiske tiltag, som kan bidrage til bekæmpelse af phishing generelt.

Vores hverdag er anderledes end de fleste andres, og du vil arbejde sammen med mange kollegaer, der brænder for cybersikkerhed og viljen til at beskytte Danmark, hvor it selvfølgelig indgår som et naturligt redskab til at understøtte opgaveløsningen.

Du og din baggrund er vigtig
Du arbejder måske allerede med faget i din nuværende stilling og har gennem arbejdet og/eller som hovedinteresse programmeret og udviklet forskellige værktøjer til automatisering af processer

Det er et krav, at du professionelt har arbejdet med it, og det er en fordel, hvis du kan dokumentere konkrete projekter, du har udviklet eller været en del af.

Der er ikke et specifikt krav til en formel uddannelse, men du skal være villig til at gennemføre en test, såfremt du bliver inviteret til en samtale.

Vi lægger vægt på, at din motivation, interesse og nysgerrighed er helt i top for at yde en forskel for Danmark, og at du kan indgå i projektgrupper med et stort engagement og med stor lydhørhed overfor andre idéer – alt i alt skal du være god til at samarbejde.

At være en del af Danmarks Situationscenter kræver udover faglige kompetencer, også de rigtige personlige egenskaber.

Din nye arbejdsplads – Center for Cybersikkerhed
Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV profil via stillingsopslaget, senest den 30. november 2021.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 49/2021 og stiler mod en ansættelse hurtigst muligt. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2224, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk , hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Oprettet:
2021-11-16
Ansøgningsfrist:
2021-12-30
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: