profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-05-17
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Vil du være med til at skabe fremtidens it-løsninger, så Danmark fortsætter med at være et sikkert sted?
Så bliv en del af en helt unik arbejdsplads, hvor vi har en sund kombination af faglige udfordringer og en god work-life balance.


Sådan arbejder vi
Dine kerneopgaver ligger i den operationelle side af IT-afdelingen, hvor du løser operationelle problematikker som var det et software problem.

Vi arbejder efter SRE (Site Reliability Engineerig) principperne. Er det et nyt begrebet for dig, gør det ikke noget. Alle i teamet kommer igennem et uddannelsesforløb i principperne. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på.

I teamet etablerer vi også forudsætningsskabende værktøjer, så du har også en udviklings og nyskabelsesaktivitet som dit faste arbejde.

Udtalelser fra medarbejdere i SRE-teamet

Christian: ”Fed arbejdsplads med unikke muligheder og fri vej til selvudvikling både personligt og professionelt, hertil et rart team som hjælper hinanden”

Christoffer: ”Jeg søgte job i FE til en lignende stilling, da jeg som nyuddannet havde brug for et sted at være, hvor jeg kunne få lov til at nørde videre, og gå i detaljen med det, jeg sidder med. I FE får du tiden og muligheden for at sparre med nogle af landets klogeste hoveder, hvilket for mig har resulteret i spændende og udfordrende projekter samt en høj egenudvikling.”

Hvem leder vi efter
Som person forestiller vi os, at du både har modet til at gå nye veje, brænder for at omsætte dine ideer til handlinger og prioriterer at lære fra dig.

Du er formentlig lærenem, når det kommer til nye teknologier, og du vil fremad, både personligt og professionelt. Det betyder, at du også er opsøgende og nysgerrig, både generelt og på den særlige verden, du træder ind i, når dit arbejde er hemmeligt.

Derudover befinder du dig godt med, at vi har standarder og procedurer, der både skal overholdes og udfordres, så vi har orden i sagerne og samtidig tilpasser os en dynamisk virkelighed.

Fagligt forestiller vi os, at du både kan være nyuddannet eller mere erfaren – når bare du er skarp, og ved hvordan man programmerer.

Hvis du endvidere har kendskab til automatiseret build og test, infrastructure as code/service samt automatiseret deployering, samt indstillet på at lære følgende teknologier: Foreman, Puppet, VMware, ProxMox, Linux Containers, Prometheus/Alert manager og Grafana vil det være en klar fordel, men ikke en nødvendighed.

Vil du have et job, hvor du har muligheden for at gøre en forskel?
Så send os din ansøgning senest den 17-05-2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fra uge 20.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen i al den tid, du er ansat hos os. Og ligesom resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Hvis du ellers har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.


Oprettet:
2022-04-25
Ansøgningsfrist:
2022-05-17
Jobtype:
Fuldtid