profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-12
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du advokat, fuldmægtig, jurist eller har du på anden måde erfaring som sagsbehandler inden for arbejdsskade og erstatningsret, så har vi et attraktivt job til dig.

Om jobbet

Dit job vil bestå i at håndtere de erstatningsretlige følger af en arbejdsskade, herunder at opgøre og fremsætte krav efter Erstatningsansvarsloven overfor skadevolder. Hvis du er advokat eller fuldmægtig, kommer du udover ovenstående til at føre retssager for vores medlemmer inden for samme område.

Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver oplært og introduceret grundigt til jobbet, før du skal arbejde selvstændigt.

Jobbet er klar til at blive besat fra den 1. december 2022 eller hurtigst muligt herefter.

Om afdelingen

I Faglig hjælp og Retssager hjælper vi medlemmerne med alle de spørgsmål og problemer, der kan opstå i et ansættelsesforhold herunder følgerne efter en arbejdsskade. Udover råd og vejledning holder vi forligsmøder med arbejdsgiverne og fører medlemmernes sager ved alle retsinstanser fra byret til Højesteret. Du vil blive en del af en velfungerende og kompetent afdeling med over 70 medarbejdere.

Din profil

Vi forventer, at du er uddannet advokat, jurist eller har anden relevant uddannelse eller erhvervserfaring fx som advokatsekretær. Herudover skal du have kendskab til arbejdsskader og erstatning og have gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt, så du kan give vores medlemmer den bedste service. Som person er du åben og udadvendt og kan arbejde selvstændigt og systematisk.

Det er en fordel, hvis du har gode engelsk- og tyskkundskaber, og at du er talstærk.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Du vil komme til at arbejde i et af vores kontorer i Esbjerg. Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Din ansøgning
Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 12. oktober 2022. Vi holder samtaler den 25. oktober.

Du skal sende den direkte via vores ansøgningsformular på detfagligehus.dk.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefadvokat (H) Martin Bondesen på tlf. 7912 8167.

Om Det Faglige Hus
Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 193.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 200.000 tilfredse medlemmer i 2025. Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores knap 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Geografi:
6705 Esbjerg Ø
Oprettet:
2022-09-20
Ansøgningsfrist:
2022-10-12
Jobtype:
Fuldtid