Bornholms Regionskommune

(Genopslag) Social- og sundhedsassistent og social-sundhedshjælper i team Tejn

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Center for Ældre søger nye medarbejdere til Hjemmeplejen Team Tejn

Stilling 1: 1 Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i barselsvikariat fra 1/1-20 til 1/9-21 på 28-34 timer

Stilling 2: 1 Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i begivenhedsbestemt stilling på 28-34 timer

Stilling 3: 1 Timelønnet afløser

Kan du tilbyde Hjemmeplejen følgende kompetencer - så er det måske dig, der er vores nye kollega:

 • Du har en sundhedsfaglig uddannelse.
 • Kan arbejde ud fra Center for Ældres kerneopgave i respektfuldt samarbejde med borgere, pårørende og kollegaer, også tværfagligt. Samt være tro mod det, vi i fællesskab beslutter.
 • Kan arbejde selvstændigt inden for dit fagområde.
 • Har en rehabiliterende tilgang til borgerne, og evner at yde omsorg med fokus på at understøtte de forskellige borgeres værdighed og ønsker for eget liv.
 • Er stabil og har en positiv tilgang til dit arbejdsliv, og ønsker at være en del af, og aktivt bidrage til, et stærkt arbejdsfællesskab.
 • Udviser omhu og ansvarlighed, er engageret og fleksibel, da vores arbejdsdage aldrig er ens.
 • Gerne vil udvikle dig fagligt og personligt, og gerne bidrager til udvikling og forandringer til gavn for vores borgere og vores kerneopgave.
 • Kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til omsorgssystemet Cura og metoden Fællessprog 3.
 • Har kørekort til bil

Så kan Hjemmeplejen, Team Tejn tilbyde dig:

 • En spændende arbejdsplads, med mange udfordringer.
 • En afvekslende arbejdsdag, hvor du er omgivet af engagerede og dygtige kollegaer og synlig ledelse.
 • Indflydelse på egne arbejdsopgaver.
 • Grundig individuel introduktion til dine opgaver.
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os og levere en professionel hjemmepleje til borgerne.

Vi arbejder med at køre faste ruter hvor der er tilknyttet kontaktpersoner som passer sammen med vagplan, Vi har holdmøder hvor ruter, vagtplan og friønsker er i samspil med driften.

Vi anser os selv som et team hvor vi betyder noget for hinanden og hvor vi vægter arbejdsfællesskabet højt. Vi rummer hinandens forskellighed og støtter og vejleder hinanden. Vi har et stærkt og godt sammenhold og samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-01-2021, eller efter aftale.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 24-01-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 4.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Joanna Belinda Mortensen på 56927361 eller 30181309.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Ullasvej 23, 3700 Rønne

 • Oprettet:

  2020-12-21

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Deltid

Del Link kopieret