Bornholms Regionskommune

Administrativ medarbejder til håndhævelse af bopælspligten på Bornholm

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Juridisk Service, Bornholms Regionskommune søger en administrativ medarbejder

I Bornholms Regionskommune har kommunalbestyrelsen besluttet, at bopælspligten skal håndhæves i otte byer: Allinge, Gudhjem/Melsted, Svaneke, Rønne, Aakirkeby, Nexø, Hasle og Klemensker.

Indsatsen med at håndhæve bopælspligten skal bidrage til at sikre attraktive helårsboliger og levende bymiljøer på Bornholm.

Kommunalbestyrelsen har i forbindelse med det nyligt indgåede budgetforlig besluttet at opprioritere indsatsen, så bopælspligten fremover varetages af en administrativ medarbejder og en jurist, begge på fuld tid.

Vi søger derfor en dygtig administrativ medarbejder, der kan være daglig tovholder og nøgleperson på indsatsen i samarbejde med juristen.

Indsatsen omkring håndhævelse af bopælspligten omfatter:

 • Håndhævelse af og vejledning om gældende regler
 • Samarbejde med borgerforeninger, borgere – både ejere og naboer – og erhvervslivet (fx udlejningsbureauer, ejendomsmæglere og advokater)
 • Samarbejde med andre fagområder i regionskommunen
 • Kvartalsvis opfølgning til direktion og det politiske niveau

Dine opgaver vil være:

 • Systematisk gennemgang af boliger omfattet af bopælspligt i de 8 større byer ved hjælp af kortdatabase
 • Sagsforberedelse, herunder indsamling og behandling af data som grundlag for sagsbehandling, sagsoprettelser i FICS journalsystemet og udsendelse af breve til boligejere
 • Lettere sagsbehandling og udformning af afgørelser, herunder behandling af dispensationsansøgninger
 • Telefonpasning og svar på generelle spørgsmål vedr. bopælspligt
 • Vedligeholdelse af database
 • Udarbejdelse af kvartalsvis status på indsatsen til direktion og politikere
 • Generel administrativ støtte til det juridiske team

Vi forventer, at du er i stand til at sætte dig ind i regelgrundlaget for håndhævelse af bopælspligten, og at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Det vil være et stort plus, hvis du har erfaring fra offentlig forvaltning og er vant til at sagsbehandle og træffe afgørelser. Vi vil selvfølgelig sørge for, at du får den nødvendige oplæring.

Stillingen indeholder mange udadrettede funktioner, og du skal derfor være serviceminded og evne at være opsøgende og være god til at kommunikere med personer på forskellige niveauer, både skriftligt og mundtligt.

Du vil blive en del af teamet Juridisk Service, der løser en bred vifte af juridiske opgaver i Bornholms Regionskommune i samarbejde med kollegaer i andre faggrupper.

Juridisk service er en del af Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat.

Se organisationsdiagram her https://www.brk.dk/Om-Kommunen/Organisation/Documents/Seneste%20organisationsdiagram.pdf

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Ansættelsen er pr. 01-03-2021.

Stillingen er på fuld tid. Vi tilbyder flekstid og mulighed for hjemmearbejde.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 24-01-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 5.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Marianne Westergaard på 5692 2514 eller 51301479 eller jurist Michael Lodberg på 56921025 eller 21429389.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Ullasvej 23, 3700 Rønne

 • Oprettet:

  2020-12-18

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret