profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-08
Virksomhed: NAVTEAM A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vi har verdens bedste team - men vi mangler en tekniker! 

Er det dig? 

 

Jobbet
Vores kontor ligger i Svendborg, men vi – og i særdeleshed vores teknikere, opererer Worldwide. Dit job vil typisk foregå om bord på vores kunders skibe i DK eller udlandet og kan f.eks. være 

  • installation af topmoderne udstyr
  • klargøring af udstyr
  • opdatering af udstyr og software
  • fejlfinding
  • reparation
  • årlige syn

Herudover vil der være produkttræningskurser i DK og udlandet, telefonisk backup til kunder og generel support til vores serviceafdeling, vores datterselskab og øvrige samarbejdspartnere.

Kvalifikationer
Din indgangsvinkel til jobbet kan være elektronik-fagtekniker, elektriker med interesse for IT og elektronik, svagstrømsingeniør, tekniker eller lign. Du har stærke IT-kompetencer. 

Du er dygtig, ansvarsbevidst og serviceminded, og taler og skriver både dansk og engelsk. Du arbejder selvstændigt med stor omhyggelighed og grundighed, og du har ingen problemer med at arbejde under tidspres. 

Du kan lide at møde med ”pas og skiftetøj” i tasken, klar til hurtigt at kunne rykke ud til vores kunder. Du kan forvente mellem 10 og 20 dages rejseaktivitet per år.

Vi tilbyder
Et job hvor få dage er ens, og hvor der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Vi har en god, sund og spændende arbejdsplads i en dansk internationalt orienteret virksomhed, med supergode og hjælpsomme kolleger og frihed under ansvar. 

Du bliver en del af et team, hvor engagement, fleksibilitet og ansvarsbevidsthed er i højsædet - sammen med godt humør og daglig trivsel.

Oprettet:
2021-10-13
Ansøgningsfrist:
2021-12-08
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: