NAVTEAM A/S

Area Sales Manager

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Interesserer du dig for fremtidens maritime elektronik? Brænder du for at få ordren hjem? Er Godt Købmandsskab dit mellemnavn? - så har vi jobbet til dig! 

Jobbet
Du bliver ansvarlig for at opdyrke nye kunder og samtidig vedligeholde gode, eksisterende relationer til rederier, konsulenter, værfter og forhandlere. Du strukturerer din egen dag og er ude at møde både nye og eksisterende kunder, som du sælger til og rådgiver omkring vores udstyr og serviceløsninger.

Du får mulighed for at løse opgaverne med en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet, og du indgår i et effektivt salgsteam, som også giver dig en grundig produktoplæring.

 

Kvalifikationer
Du er den udadvendte type, der forstår at skabe relationer og trives med kundekontakt.
Du behersker det gode købmandskab, er fortrolig med moderne IT og kommunikerer engelsk – og gerne tysk - på højt niveau. Du tænker nyt og kan lide udfordringer.
Som person er du selvstændig, selvmotiverende og resultatsøgende. Du arbejder velstruktureret, skaber kontakt og netværker med stort drive og er i det hele taget sympatisk, troværdig og tillidsvækkende. Du brænder for et godt salg og har naturligt ”fingeren på pulsen”.
Du trives med at besøge kunder, og er indstillet på at bruge tiden ”i marken” fremfor på kontoret. En maritim baggrund eller kendskab vil være en stor fordel.

 

Vi tilbyder
Et meget alsidigt og selvstændigt job i en velkonsolideret dansk virksomhed i vækst med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Vi har et innovativt og godt arbejdsmiljø med mulighed for stor indflydelse på din egen arbejdsdag og udvikling af jobindhold.

Du bliver en del af en meget professionel, dog uformel, organisation, hvor der løbende vil blive stillet store krav til din indsats med fokus på frihed under ansvar”. Vi forventer højt engagement og ansvarsfølelse for de opgaver, du bliver stillet. Arbejdsstedet er Svendborg, men forvent en del tid på landevej og/eller hos kunder.

Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

 

Bemærk venligst
Vurderingen af ansøgningerne og kandidaterne vil ske løbende og stopper, når vi har fundet den rigtige person. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret