profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: PALSGAARD A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du dygtig til tal, økonomi og administration? Har du samtidig flair for at kommunikere og udarbejde præsentationsmaterialer? Har du et ønske om at bringe dine kommunikative kompetencer i spil og udvikle dig i en global finansafdeling?

Vi har travlt med både salg og produktionsudvidelser, og vi ønsker derfor at udvide vores Finansafdeling med en serviceminded Finance Assistant, der vil være med til at videreudvikle vores afdeling ift. procesoptimering og intern kommunikation i tæt samarbejde med resten af teamet.

I det daglige vil dine arbejdsopgaver være:

 • Bogføring af finans-, debitor- og kreditorposteringer.
 • Deltage i månedsafslutninger ift. afstemninger, analyser og rapportering for datterselskaber.
 • Assistere årsregnskabsprocessen, herunder forberedelse af materiale til revisor.
 • Bistå finansgruppen i udarbejdelse af kommunikationsmaterialer internt i Palsgaard, herunder PowerPoints, månedsrapportering mv.
 • Drift og vedligeholdelse af finansgruppens globale intranet – i samarbejde med Marketing.
 • Kontraktstyring/arkivering af alle kontrakter i finansgruppen.
 • Ejendomsadministration af udlejningsejendomme, herunder lejekontrakter, forbrugsafregninger og huslejeopkrævning.

Du bliver en del af finansteamet i Juelsminde, hvor vi er 8 kolleger, der vægter det faglige fællesskab højt og har en uformel omgangstone i det daglige.

Du kommer til at referere til Ditte Glassau Clemmensen, og vi sikrer dig et godt onboardingforløb, således du er klædt på til at varetage og lykkes med opgaverne. Er du f.eks. endnu ikke superbruger i PowerPoint, vil vi sørge for, at du bliver det. Stillingen er geografisk placeret i Juelsminde med mulighed for hjemmearbejde.

Kandidatprofil:

Vi ser gerne, at du kommer med en baggrund indenfor regnskab og økonomi som f.eks. finance assistant/accountant, revisorassistent, junior controller eller lignende, hvor du har erfaring med hele paletten i en økonomiafdeling. Samtidig er du en dygtig kommunikator, der trives med at udarbejde velformulerede kommunikationsmaterialer og dermed drive kommunikationen på vegne af Finans globalt.

Vigtigst for os er det, at du er en fleksibel teamplayer, der med energi og gå-på-mod er klar på at udvikle vores afdeling i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover er det afgørende, at du er rutineret i at varetage opgaver selvstændigt med øje for detaljen, da du vil få ansvar for dine egne selskaber i teamet.

Vi ser gerne, at du har godt kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Excel og PowerPoint. Generelt er det vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer, da vi står overfor at implementere nyt ERP-system (Microsoft 365) og løbende arbejder med optimering og digitalisering af vores processer.

Stillingen kræver, at du begår dig godt på dansk og engelsk og kan formidle budskaber tydeligt.

Sidst men ikke mindst kan du identificere dig med Palsgaards værdier omkring ansvarlighed, engagement og loyalitet.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Vi glæder os til at høre fra dig:

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ditte Glassau Clemmensen på tlf.: 2530 4462.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 385 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com

Oprettet:
2022-11-14
Ansøgningsfrist:
Løbende
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
baggrund indenfor regnskab og økonomi
dygtig kommunikator
fleksibel teamplayer

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: