profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: PALSGAARD A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

FÅ EN 4-årig EUX eller EUD EKSAMEN OG ET SVENDEBREV SOM PROCESOPERATØR MED SPECIALE I PHARMA OG FØDEVAREINGREDIENS SAMTIDIG

Palsgaard vækster og samtidig ønsker vi at understøtte udviklingen af kvalificeret arbejdskraft til procesindustrien, så derfor søger vi nu en engageret procesoperatørelev.

Uddannelsen kombinerer en praktisk uddannelse på Palsgaard og undervisning på EUC- Lillebælt i Fredericia. Uddannelsen giver dig et udfordrende og ansvarsfuldt job i industrien og adgang til videregående uddannelser såsom ingeniør, maskinmester mv.

Den praktiske del af uddannelsen gennemføres på Palsgaard, hvor du som procesoperatørelev indgår i den daglige drift og får erfaring med overvågning af procesanlæg, fejlfinding og fejlretningsopgaver, prøveudtagning, kemiske og fysiske analyser samt teknisk dokumentation, rapportering og teoretiske projekter i relation til skoleuddannelsen.

Du vil i det daglige referere til Ulrik Laugesen (elevansvarlig på Palsgaard), som du også får et tæt samarbejde med under hele forløbet.

Du vil få elevløn efter overenskomsten, og der er mulighed for at bo på skolehjem under skoleopholdet, ligesom skolen kan hjælpe med kontakten til foreninger og sportsklubber, så du kan fortsætte med at dyrke dine eventuelle fritidsinteresser.

Ansættelsesforløbet følger skolernes opstart (Der er opstart på grundforløbet i januar) og afsluttes efter 4 år og 6 mdr. (5 år ved EUX-forløb). Kan du starte før, er vi også åbne for det.

Stillingen er geografisk placeret i Juelsminde med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi producerer 24/7, så arbejdet ved procesanlæggende kan indebære varierede arbejdstider.

Elevprofil

Vi forventer, at du har gennemført grundforløb med speciale som procesoperatør, så du kan starte din praktikperiode efter aftale.

Vi søger en ansvarsfuld, engageret og fleksibel elev, der ønsker at lære og samtidig bidrage til udviklingen af vores virksomhed. Det er vigtigt, at du har en positiv tilgang til opgaverne og samtidig ser muligheder frem for begrænsninger.

Du vil undervejs blive en del af vores allerede stærke teams ved anlæggene, og vi lægger derfor vægt på, at du er en stærk teamplayer, og at du har en positiv tilgang til tingene.

Læs mere om uddannelsen i links nedenfor: 

https://iu.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/erhvervsuddannelser-og-specialer/procesoperator/

Særligt vedr. speciale i pharma og fødevareingrediens: 

https://iu.dk/media/jbsgpxtw/procesoperator-pharma-virksomhedsrettet-faktaark_2022.pdf

Som procesoperatørelev kan vi tilbyde dig:

  • Et startskud til din karriere indenfor procesindustrien, hvor praktisk erfaring kombineres med obligatoriske skoleophold – og gode muligheder for videreuddannelse efterfølgende.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af ekstra pensionsordning.
  • Gode udviklingsmuligheder i en afvekslende, spændende og hektisk hverdag, med frihed under ansvar.
  • Et job i et internationalt miljø med kunder og gode kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye elev. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Ulrik Laugesen på tlf.: 7682 7541

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, kosmetik og dyrefoder. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere på palsgaard.com

Oprettet:
2022-09-20
Ansøgningsfrist:
Løbende
Jobtype:
Elev
Kompetencer:
procesoptimering
operatørarbejde
almen farmakologi

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: