Børnehuset Søbæk

(Udløbet) 2 pædagoger søges til Børnehuset Søbæk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi har fået en del ekstra penge til opnormering på alle stuer og har brug dig til at være med i denne udvikling.

Brænder du for pædagogik på daginstitutionsområdet? Så se her.

Børnehuset Søbæk i Espergærde søger 2 pædagoger 33-37 timer om ugen. En pædagog hos de store børn og en pædagog hos de små børn.
Ansættelse hurtigst muligt.
Hos os skal du være med til at udvikle børnefællesskaber samt tage ansvar for at skabe faglig udvikling og trivsel for og med kolleger.
Det daglige faglige arbejde tager afsæt i inklusion, de nye styrkede læreplaner, legekunst, læseleg, mentallisering, KIDS og mange andre spændende tiltag.

Vi har brug for en fagligt stærk pædagog med et stort nærvær og naturligvis med pædagogisk indsigt i børns udvikling. Du skal trække på din teoretiske viden – som du hver dag omsætter til handling i dit samspil med børn, kolleger og forældre. Og så skal du være med på, at ikke alle børn har brug for det samme. Det allervigtigste er at du er fuld af omsorg for børnene, og går til dem på en anerkendende og empatisk måde.

Af kvalifikationer ser vi frem til at du kan bringe din faglighed i spil og har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og i teams, er lyttende, nærværende og er omsorgsfuld og har humor, samt et godt humør.

Vi kan tilbyde dig en travl hverdag med mange spændende udfordringer, som kræver, at vi sammen gør en indsats for at lykkes med vores kerneopgave. Som personalegruppe er vi Rummelige, Engagerede & Autentiske – værdier vi selv har defineret og hver dag gør vores bedste for at indfri.

Din leder, som vil være mig, Henrik, står klar til at bakke dig op og sparre med dig, når der er brug for det. Jeg kan også finde på at spørge om, hvorfor du lige løste en opgave på den måde, som du gjorde. Jeg vil altid være nysgerrig på, hvordan du arbejder, for det tror jeg på kan føre til, at vi sammen opdager noget nyt. Ligesom du altid må stille spørgsmål til mine beslutninger.

Du kan ringe til mig og få mere at vide, eller vi aftaler du kan komme på besøg.
Kontakt leder Henrik Groth Nielsen for en aftale om rundvisning på tlf. 25 31 19 79.
Stillingen er 33-37 timer om ugen.
Ansøgningsfrist er fredag 7. maj 2021.
Vi afholder samtaler løbende.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret