SCHMIDT MANAGEMENT ApS

Account Manager, BEWiSynbra

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du som account manager være med til at udbrede brugen af bæredygtig isolering i byggebranchen?

 • Har du erfaring som ekstern sælger af byggematerialer og har du derigennem opbygget et særdeles godt kendskab til byggebranchen - både til trælasterne og de udførende?
 • Er du vedholdende og falder det dig naturligt at følge projekter til dørs?
 • Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed med fokus på cirkulær økonomi?

BEWi Styrolit søger en account manager til Jylland, der kan hjælpe os med at sikre og udbrede brugen af bæredygtig isolering i byggebranchen. For os er tillid grundlaget for et godt samarbejde med vores kunder. Vores kunder skal vide, at vi holder, hvad vi lover, og at vi følger projekter til dørs.

Helt konkret bliver du ansvarlig for salg af isolering til byggeriet, dvs. entreprenører, byggemarkeder m.fl., hvor du bl.a. vil skulle:

 • Udvikle samarbejdet med eksisterende og potentielle kunder
 • Skabe profitabel vækst
 • Identificere og følge op på nye og relevante byggeopgaver
 • Beregne tilbud og følge op herpå

Vi forestiller os, at du har en god og bred teknisk forståelse suppleret af en sund forretnings­forståelse. Du får stor mulighed for at tilrettelægge dit arbejde og din arbejdsdag og kommer til at være en del af et team der tænker i helheder. Du er imødekommende og har let ved at kommunikere og skabe tillid.

 

Du vil referere til BEWi Styrolits Sales Manager. Du brænder ligesom BEWi Styrolit for at være tæt på dine kunder og skabe værdi for dem gennem langvarige relationer og et godt salg.

 

Du kommer primært til at være ude hos vores kunder i hele Jylland. Kørekort er derfor et must.

 

Lønpakken vil indeholde en god pensionsordning, fritvalgsordning, bil mv.

 

Noget for dig?

Vi glæder os til at høre fra dig. Du behøver ikke skrive en ansøgning, men blot uploade dit CV og svare på nogle få spørgsmål. Det er så let som muligt!

Rekrutteringsprocessen varetages af Schmidt Management ApS.

 

Vi indkalder til interviews i slutningen af januar og ser frem til at læse dit CV.

 

BEWiSynbra Denmark A/S

BEWi Styrolit er en del af BEWiSynbra Denmark A/S, der er Europas førende integrerede EPS-producent, og du kommer derfor til at arbejde i et internationalt orienteret miljø.

 

BEWiSynbra Denmark A/S har syv fabrikker fordelt rundt i Danmark. Denne brede geografiske platform giver en stærk position til at kunne betjene BEWiSynbra Denmark A/S’ kunder.

 

For at følge deres motto: We will lead the change har BEWiSynbra Group lanceret BEWiSynbra Circular og det er et vigtigt strategisk skridt i forhold til deres bæredygtighedsmål. Målet er at gøre BEWiSynbra til den mest pålidelige spiller og samarbejdspartner i forhold til ansvarlighed bæredygtighed og genanvendelse.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Ederlandsvej 57, 2730 Herlev

 • Oprettet:

  2021-01-13

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-23
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret