profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-05-30
Virksomhed: PLUSS LEADERSHIP A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du stå i spidsen for at styrke og udvikle den faglige kvalitet i Voksne, Job og Handicap i Aarhus Kommune?

Aarhus Kommune søger centerchefer og stedfortrædere til at etablere og opbygge to nye centre.

Til Center for autismetilbud til voksne søger vi en centerchef og stedfortræder, som sammen kan:

  • Udvikle den specialiserede autismefaglighed og sætte den nationale dagsorden på autismeområdet som del af Danmarks næststørste kommune.
  • Stå i spidsen for etableringen og den strategiske positionering af det nye center.
  • Lede og udvikle dygtige og dedikerede medarbejdere og ledere, som har en høj autismefaglighed og en god social kapital.

Til Center for bofællesskaber og beskæftigelse til voksne søger vi en centerchef og stedfortræder, som sammen kan:

  • Sætte retningen for det nye center og dets specialisering i læring og beskæftigelse som vej til selvstændighed og livsmestring.
  • Gøre en forskel for centrets borgere ved at samle det nye centers medarbejdere om samme retning og mission.
  • Styrke interne og eksterne samarbejder og synergier for at åbne flere muligheder for beskæftigelse og knytte an til civilsamfundet og frivillighedsområdet.

Om Voksne, Job og Handicap

De nye centre er resultatet af en organisationsændring, hvor Voksne, Job og Handicaps tilbud organiseres efter faglighed, i modsætning til den nuværende organisering efter geografi. Denne ændring betyder, at det bliver muligt at styrke det enkelte centers faglighed – til glæde for borgere og medarbejdere – samt at der bliver tilført mere ledelseskraft til de enkelte centre.

Voksne, Job og Handicap er således kendetegnet ved, at man er i gang med en ambitiøs, faglig udviklingsproces, der skal skabe værdi for både borgere, medarbejdere og ledere. Vi søger to centerledelser, som kan bidrage til den proces.

Voksne, Job og Handicap er et af seks driftsområder under Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Vi bidrager til, at voksne borgere med handicap lever et selvstændigt liv med udgangspunkt i deres egne drømme og ønsker og med mulighed for at deltage i det liv, der leves i Aarhus. Livskvalitet og trivsel i alle livets faser er i fokus, for Aarhus skal være en god by for alle. 

Læs mere

Læs mere om de enkelte centre og deres borgere og medarbejdere via linket nedenfor. Her kan du også læse mere om hver enkelt af de fire stillinger og de kompetencer, vi søger.

Pluss søger for Aarhus Kommune. 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist 17. maj (centerchefer) og 30. maj (stedfortrædere) med forventet fælles tiltrædelse 1. august. Dermed kan I som nyt ledelsesteam sætte fra i fællesskab, inden de nye centre etableres 1. oktober, med støtte fra både driftschefen og ledelseskollegaerne i de andre centre.

 

Klik på ansøg for at blive ført videre til de fire stillinger. 

Oprettet:
2022-04-29
Ansøgningsfrist:
2022-05-30
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
målgruppe, handicappede
afdelingsledelse, drift