ORIFARM A/S

(Udløbet) 2 Regulatory Affairs Life Cycle Specialists til vores kontor i København

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

– struktureret specialist med gode samarbejdsevner

Vi søger dig, der med et stort positivt drive ønsker at bruge alle sider af din kemiske og farmaceutiske viden i en dynamisk organisation med gode udviklingsmuligheder for den enkelte. Du formår at arbejde fokuseret, detaljeorienteret og selvstændigt og kan samtidig lide at jonglere og strukturere flere forskellige opgaver og bringe dig selv og din faglighed i spil i et tæt samarbejde med mange faggrupper.

Om jobbet

Vi søger 2 medarbejdere på 37 timer/uge til ansættelse 1. marts 2021 eller hurtigst muligt derefter i Regulatory Affairs Life Cycle Management (RA LCM).

Orifarm har sit hovedkontor i Odense og beskæftiger sig indenfor to forretningsområder; Parallelimporterede lægemidler og generiske lægemidler. RA LCM er organiseret i Orifarm Generics (generiske lægemidler), som er i kraftig vækst, og som Regulatory Affairs Life Cycle Specialist vil du blive en del af denne spændende rejse i et fagligt kompetent team fuld af dygtige og engagerede kolleger. Med åbningen af kontoret i København i det nye år ser vi i teamet frem til at fortsætte væksten og den positive udvikling med opbygningen af et tæt samarbejde på tværs af de to lokationer.

Hovedopgaven i RA LCM består i at tilsikre, at de markedsførte generiske lægemidler overholder betingelserne i markedsføringstilladelsen. I samarbejde med kolleger med andre faglige baggrunde inden for indkøb, logistik samt kvalitetssikring og -kontrol kommer du sammen med resten af RA LCM teamet til at spille en central rolle i det daglige arbejde med driften af og aktiviteterne omkring de markedsførte lægemidler. Der vil også være et tæt samarbejde med vores RA Development afdeling i forbindelse med lancering af nye produkter og overdragelsen af disse til dit team.

Dine primære opgaver vil blive at:

 • Vedligeholde markedsføringstilladelser (variationsindsendelser, follow-up measures)
 • Udarbejde samt opdatere Regulatory Compliance Files
 • Udarbejde Change Controls samt afvigelser
 • Monitorere og indsende renewals, withdrawals samt sunset clause
 • Holde sig ajour med relevant lovstof
 • Kommunikere med eksterne leverandører fra store dele af verden samt forskellige lægemiddelmyndigheder.

Hvem er du?

Du:

 • er farmaceut, cand.scient. eller har tilsvarende uddannelse.
 • er åben og ærlig, har en god portion humor og et positivt livssyn.
 • er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt.
 • trives med at strukturere og koordinere flere opgaver ad gangen, prioritere dem og sørge for at deadlines overholdes.
 • formår at arbejde detaljeorienteret, når det kræves, og samtidig bevarer overblikket over helheden – også selvom der løbende strømmer nye opgaver til.
 • har flair for IT
 • formulerer dig klart og flydende både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med farmaceutisk, beslægtet produktion eller med lægemiddelregistrering.

Hvem er vi?

Du vil blive del af et tværfagligt team, der arbejder tæt sammen for at sikre den bedste service overfor vores kunder og samarbejdspartnere samt overfor resten af organisationen på de forskellige lokationer i ind- og udland. I Orifarm Generics har vi højt til loftet og en uformel og positiv omgangstone. Her er både plads til grin og seriøsitet. Vores gode samarbejde bærer præg af, at vi hver især tager ansvar for egne områder samtidig med, at vi hjælper hinanden i en dynamisk og spændende hverdag, hvor vi sparrer fagligt og personligt.

Om Orifarm

Orifarm er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største udbyder af lægemidler i Danmark. Orifarm blev grundlagt i 1994 af Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen, og gennem vores to overordnede forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generika, skaber vi konkurrence og store besparelser for samfundet og forbrugerne. Entreprenørånden er stadig en stor del af virksomheden, da vi hele tiden søger efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Vi bestræber os på at indfri dette mål, og insisterer samtidigt på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt.

Vi tilbyder

Vi lægger stor vægt på både din professionelle og personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Din arbejdsplads vil være på vores nye kontor i København, og her vil du arbejde sammen med dedikerede kollegaer i et åbent kontormiljø, som giver muligheden for den venskabelige og uformelle atmosfære, der kendetegner Orifarm. Desuden vil du have et tæt samarbejde med den del af RA LCM teamet, som er lokaliseret i Odense.

Vi tilbyder en attraktiv løn-, sundheds- og kantineordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Director, Regulatory Affairs Generics Operations, Anja Devantier.

Ansøgningsfrist:

15. januar 2021
Anja Devantier
anjad@orifarm.com
Tlf.: +45 63952700
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

 • Oprettet:

  -

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-15
 • Typer:

Del Link kopieret