Intopit Carservice Roskilde ApS

(Udløbet) Automekaniker til Intopit Carservice Roskilde ApS

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Intopit Carservice Roskilde har forrygende travlt, og vi søger derfor en uddannet mekaniker, der vil være en del af vores professionelle team bestående af 6 dygtige medarbejdere (3 svende, 2 lærling, 1 pladesmed).

Vores nye kollega har en uddannelse som automekaniker, og har lyst til at indgå på lige fod med vores øvrige kolleger i løsningen af opgaver som mekaniske service- og reparationsopgaver, serviceeftersyn samt fejlfinding og test. Vi håndterer primært varebiler, men alle typer og mærker bliver repareret hos os.

Det er et krav, at du er uddannet automekaniker og som minimum har kørekort B. Vi stiller ikke krav til erfaring, og du kan derfor godt være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har den rette arbejdsmoral og indstilling til jobbet og har lyst til at være en del af en større værkstedskæde.

Vi forventer, at du er dygtig til dit arbejde eller har ambitioner om at blive det, vi skal nok sørge for den rette oplæring på værkstedet. Desuden forventer vi, at du er positiv, engageret og tager ansvar for løsning af opgaverne. Vi tager det derudover som en selvfølge, at du er mødestabil. 

Hvis du kan nikke genkendende til dette, tilbyder vi gode og ordnede arbejdsforhold med:

• løn efter kvalifikationer

• attraktiv pensionsordning

• sundhedssikring

• arbejdstøj og-sko

Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en god og fri tone. Vores hverdag er travl, og vi arbejder efter mottoet "Frihed under ansvar" og brænder for vores arbejde.  Du kan finde flere oplysninger om vores værksted her: Brochure om Intopit Carservice eller se videoen: Intopit Carservice Præsentation.

Vil du høre mere om os og stillingen, kan du henvende dig til Martin Jensen på tlf. 4675 4909. Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt og gerne inden maj 2021. Vi venter dog gerne på den rette. Du søger stillingen via "Søg jobbet”, udfylde formularen og vedhæfte CV og ansøgning (øvrige ansøgninger kommer ikke i betragtning). 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Intopit Carservice Roskilde ApS er en del af AC Group koncernen.

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, AC Service A/S, AC Motor Parts A/S og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger mere end 250 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 350 mio. kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret