Følgere: 4
Job: 8

Velkommen til en større dagsorden 

Vi er mere end nogensinde optaget af at finde løsninger på de udfordringer, verden står overfor. Verdens befolkning vokser og fødevarer med mindre klimabelastning er på den globale dagsorden.

Danmark spiller en vigtig rolle, fordi vi har en lang tradition for at producere mere med mindre. Danske landmænd er blandt de mest bæredygtige og klimaeffektive i hele verden, og de kompetencer deler vi med verden gennem eksport og partnerskaber. Vi vil være en del af løsningen og arbejder derfor også aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. 

Vi kommer ikke sovende til resultaterne. Vi har hele tiden brug for ambitiøse medarbejdere, der kan samarbejde på tværs om en større dagsorden. Medarbejdere der forstår, at vi er hinandens forudsætning for at lykkes. Medarbejdere, der vil arbejde tæt sammen med vores medlemmer – landmændene, fødevarevirksomhederne og agroindustrien – om fortsat at levere de mest innovative og bæredygtige løsninger.

Vælger du at arbejde sammen med os, så vælger du at arbejde for en større dagsorden. Sammen leverer vi værdi og skaber forretning i ansvarlig sameksistens med verden omkring os. Sammen omsætter vi nye dagsordener til forretningsmuligheder til gavn for både mennesker og miljø. Har du noget på hjerte, er du drevet af at gøre en forskel, så er der rigtig mange muligheder i Landbrug & Fødevarer for at sætte dit aftryk på, hvad verden skal leve af i fremtiden.

Velkommen til ansvar og indflydelse.
Velkommen til Landbrug & Fødevarer.