LANDBRUG & FØDEVARER F.M.B.A.

CHEFSEKRETÆR til LEDELSESSEKRETARIAT

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Kan du balancere på line og jonglere med bolde?  Er du både selvkørende og en god holdspiller? Og er du hamrende dygtig til dit job? Så er jobbet i Landbrug & Fødevarers ledelsessekretariat måske noget for dig.

Du bliver sekretær for to medlemmer af direktionen samt en del af vores formandskab og bestyrelser. Herudover ligger der en række andre opgaver, som du får ansvaret for, eller løser sammen med kollegaer. Opgaverne er mange og forskelligartede, tempoet ind imellem højt men altid med plads til den gode stemning.

Dine opgaver
 • Servicering af direktion – herunder sekretær for direktionsmedlemmer, hvilket bl.a. indebærer kalenderstyring, print, diverse afregninger, mødebestillinger m.m.
 • Servicering af formandskab og bestyrelse – herunder, i samarbejde med en konsulent, at planlægge bestyrelsesmøder for Landbrug & Fødevarers virksomhedsbestyrelse.
 • Sekretær for vores virksomhedsformandskab, hvilket bl.a. indebærer kalenderstyring, diverse afregninger, mødebestillinger m.m.
 • Du bliver en del af det projektteam, som planlægger det årlige delegeretmøde, men du får også egne ansvarsområder i forbindelse med delegeretmødet.
 • Support til kollegaer i forhold til diverse opgaver samt organisering af større arrangementer.

Du ved, hvad det handler om
Det er vigtigt, at du har forståelse for arbejdet i et ledelsessekretariat og vigtigheden af det arbejde, du udfører. Opgaverne er mangeartede, og du skal kunne trives i en hverdag, som til tider kan være hektisk, men også spændende og sjov. Hos os får du indflydelse og ansvar for din egen opgavevaretagelse og rig mulighed for selv at sætte dit præg på din hverdag og dine opgaver.
 
 • Du har minimum tre års erfaring fra et ledelsessekretariat og er hamrende dygtig.
 • Du forstår, hvad det vil sige at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor både folkevalgt og ansat ledelse sætter dagsordenen og retningen for både din og organisationens retning.
 • Du er selvkørende i din opgavevaretagelse og sætter dig hurtigt ind i opgaver.
 • Du er en holdspiller, der bidrager med både sparring og hjælp til de andre kollegaer i afdelingen.
 • Du har øje for detaljer, har et stort overblik og kan holde mange bolde i luften, også når vi har rigtig travlt.
 • Du er humoristisk anlagt, er udadvendt som person og hviler i dig selv. Og så er du ikke til at slå ud, selv i travle situationer.

Om sekretariatet
I Landbrug & Fødevarers ledelsessekretariat er vi ansvarlige for den samlede direktions-, formands- og bestyrelsesbetjening. Vores afdeling består af tre chefsekretærer, tre konsulenter, en student og sekretariatschefen. Vi har hver især en høj faglighed og forventes at løse vores opgaver selvstændigt, men samarbejder også på kryds og tværs. Vi lægger vægt på en uformel tone, og at vi er gode kollegaer, som har det sjovt sammen.

Løn efter kvalifikationer.

For yderligere information kontakt sekretariatschef Lisbeth Gøtzsche på tlf. 24 88 39 27.

Ansøgning
Send din hurtigst muligt og senest den 10. maj 2021, ved at klikke på ”Ansøg” herunder.

Ansøgninger vurderes løbende.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 20 og 21.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt og senest den 1. juli 2021.


Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af Danmark. Læs mere på www.lf.dk

Mød nogle af vores medarbejdere her.
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret